Korkealaatuiset Wartmann® PRO -veitset on valmistettu kotimaisesta teräksestä

Wartmann® PRO -veitset ovat poikkeuksellisen korkealaatuisia ja ne on taottu suomalaisesta korkealaatuisesta Outokummun valmistamasta teräksestä.

Veitsien terät on kovetettu lämpökäsittelyllä. Kahvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kahvojen yläosa on kiillotettu kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi.

HUOMAA: Älä laita veitsitukkia astianpesukoneeseen

Tämä 5-osainen Wartmann® PRO -veitsitukki sisältää keittiön yleisimmin käytetyt veitset.

Sarja sisältää seuraavat veitset:

  • Kokinveitsi 20,3 cm
  • Veitsi 20,3 cm
  • Leipäveitsi 20,3 cm
  • Yleisveitsi 12,7 cm
  • Veitsi 8,9 cm

Raakapuoti / Wartmann PRO Veitsitukki, 5 veistä (ilmainen toimitus)

229,00

Tuki tiimille: 35,00 €

Wartmann® PRO -veitset ovat poikkeuksellisen korkealaatuisia ja ne on taottu suomalaisesta korkealaatuisesta Outokummun valmistamasta teräksestä.

Veitsien terät on kovetettu lämpökäsittelyllä. Kahvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kahvojen yläosa on kiillotettu kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä 5-osainen Wartmann® PRO -veitsitukki sisältää keittiön yleisimmin käytetyt veitset.

Ilmainen toimitus!

Raakapuoti

Raakapuoti on kumppanisi matkalla kohti terveempiä elämäntapoja. Oletpa sitten tavis, raakaruoan ystävä, fitness-tyyppi, elävän ravinnon puolestapuhuja, paleotyyppi, perheen pää, guru tai noviisi.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää