Tee saunahetkestä elämys aidon suomalaisen koivun tuoksuissa!

  • Setti sis. aidon kotimaisen Relax-kestosaunavihdan sekä Yrttipajan puhtaista suomalaisesta koivunlehdistä valmistetun saunatuoksun (sis. 2 saunatuoksupussia, jotka riittävät 4-6 saunomiskertaan)
  • Mahtava tuote kaikille saunomista rakastaville, myös koivuallergisille!

Koska tuoretta saunavihtaa ei ole aina saatavilla…

Vihtomalla vilkastutat verenkiertoa ja rentoutat jännittyneitä lihaksia. Kotimainen Relax-kestosaunavihta on valmistettu käsityönä kierrätettävästä materiaalista. Relax-kestosaunavihtaa voit käyttää missä ja milloin tahansa, hankkia kotiin tai viedä vaikka mökki- tai tupaantuliaislahjaksi. Relax-saunavihta sopii myös koivuallergikoille. Relax -saunavihdan käyttölämpötila on -10- +90 °C.

Relax -saunavihta puhdistetaan tipauttamalla pari tippaa mietoa pesuainetta (kuten shampoota) vihdalle samalla kun peset itsesi. Vaahdota, huuhtele ja ripusta kuivumaan. Voit myös tehdä paremman puhdistuksen upottamalla vihdan etikkaveteen.

Kun Relax -saunavihta tulee elinkaarensa loppuun, materiaalin voi kierrättää tai hävittää energiajätteen mukana. Materiaali: Muovi PE-LD (+90C > -10C). Materiaalin voi kierrättää tai hävittää energiajätteen mukana.

Kotimaisista koivunlehdistä valmistettu Yrttipajan saunatuoksu täyttää saunan ihanalla tuoreiden koivunlehtien aromilla!

Osaatko kuvitella mitään ihanampaa, kuin aidoilta koivunlehdiltä ihanasti tuoksuva saunahetki?

Yrttipajan kotimaisesta koivunlehtirouheesta valmistetut löylyveteen lisättävät tuoksupussit tekevät saunomisesta entistäkin nautinnollisempaa.

  • Saunatuoksupussit on valmistettu 100%:sti kotimaisesta koivunlehtirouheesta. Yksi pakkaus sisältää 2 kpl saunatuoksupusseja, ja samaa pussia voi käyttää 2-3 kertaa.
  • Nauti löylyvihdan tuoksusta ilman roskia!

Tee saunahetkestä elämys!

Relax Saunavihta + Yrttipajan saunatuoksu

34,90

Tuki tiimille: 5,50 €

Tästä ei saunahetki parane! Aidon saunavihdan tuntuinen kestosaunavihta yhdistettynä aidoista koivunlehdistä valmistettuun löylytuoksuun taikoo aidon juhannussaunan tunnun vaikka keskellä talvea.

  • Sekä saunavihta että saunatuoksu ovat Suomessa käsityönä valmistettuja.
  • Ihana ja hauska lahjaidea!

Varasto loppu

Relax saunavihta

Olemme suomalainen perheyritys Suonenjoella. Valmistamme Relax Saunavihdat käsityönä kotimaisesta ja kierrätettävästä materiaalista. Haluamme tuottaa miellyttäviä ja elämyksellisiä saunakokemuksia kaikille saunan ystäville. Tee saunahetkestä elämys!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää