Väylä ry:n kestovanulapuilla teet hyvää iholle ja ympäristölle!

Kestovanulapuilla korvaat kertakäyttöiset vanulaput vaivattomasti, hellit ihoasi, ja teet helpon ympäristöystävällisen valinnan joka päivä!

Tuote on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joiden kuosit vaihtelevat. Jokaisen pakkauksen sisältämät kuosit ovat saajalleen yllätys!

Kestovanulappuja voi käyttää hoitotuotteiden kanssa.

Setti sisältää 5 kpl isoja puuvillakestovanulappua, joiden halkaisija on n. 10 cm.

Kestävät, uudelleen pestävät ja hygieeniset vanulaput säästävät luontoa ja rahaa!

Pehmeät ja imukykyiset laput ovat ihanteelliset kasvojen puhdistamiseen, meikin poistamiseen ja ihonhoitoon.

Likaantumisen jälkeen kestovanulaput voi pestä pesukoneessa ja ottaa uudelleen käyttöön. Nämä ekologiset vanulaput tulevat kauneissa väreissä ja kuoseissa!

 

Pesu 40 asteessa. Suositellaan pesupussin käyttöä.

 

Tuotetiedot:

Koko: halkaisija n.10cm
Materiaali: kaksinkertainen kangas: ylijäämätrikoo / joustofrotee.
Pussin materiaali: Kierrätyspahvi. Muovi 100% sokeriruoko (kierrätetään muovijätteenä).

 

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

 

Väylä ry / Eettiset kestovanulaput

11,50

Tuki tiimille: 2,00 €

Ekologiset, uudelleen pestävät ja hygieeniset vanulaput säästävät sekä luontoa että rahaa!

 • Setti sisältää 5 kpl isoja kestovanulappuja, halkaisija 10cm.
 • Puuvillaiset pesulaput on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joiden kuosit vaihtelevat. Jokaisen pakkauksen sisältämät kuosit ovat siis saajalleen yllätys!
 • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Varastossa

  Väylä ry

  Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

  Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla Väylän tuotteen olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

  Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
  Lue lisää