Moro jengi!

Kuivalihakundi.com:n perustaminen on lähtenyt täysin omasta tarpeesta. Ruska ilta parhaimmillaan vuonna 2010 istuessani tulilla pohjoisessa poronsydäntä puukolla vuollessa ei oikeastaan mikään voi olla paremmin. Kaikki kumminkin muuttui kun kaivoin sen jättitehtaiden työstämän kuivalihapussukan taskusta ja aloitin järsimään näitä mauttomia kengänpohjia yksitellen, silloin takaraivossa kuului kova huuto “KYLLÄ TIMO JU*******A SÄ PYSTYT PAREMPAA!” ja siitä lähtien olen harrastellut kuivalihan duunaamista.

Kuivalihakundin tuotteet duunataan suurella sydämellä Tuusulassa Fallbackan teollisuusalueella omassa pikku käsityöläistuotantotiloissa, suurin osa tuotteen työvaiheista hoidetaan käsin ja laatua pystytään tarkkailemaan samalla huolella, toki meidänkin tuotteista löytyy “kengänpohjia” ja jänteitä niinku yleensäkin eläimessä on, mutta pystymme käsin seulomaan pahimmat pois etteivät ne päätyisi Teille rakkaat asiakkaat.

Parhain terveisin,

Timo Lahti / Dried Buddy Oy

Kuivalihakundi.com

timo@kuivalihakundi.com

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös