9 hyvää syytä hyödyntää verkkokauppaa varainhankinnassa

Miksi varainhankinta kannattaa siirtää kokonaan nettiin? Tässä lueteltuna 8 hyvää perustelua, miksi varainhankinta TueTiimiä.fi -verkkokaupan avulla tulee olemaan uusi normaali:

1. Ei enää sokerin tai ulkomailta rahdattujen tusinatuotteiden pakkomyyntiä: TueTiimiä.fi -verkkokauppaan on koottu mukavan laaja valikoima vastuullisten, suomalaisten yritysten tuotteita, joita tukijanne ostavat mielellään.

“Voiko se oikeasti olla näin helppoa?” Kyllä voi!

2. Verkkokauppaostaminen koetaan vaivattomimpana tapana ostaa. 72 % kaikista suomalaisista on tehnyt ostoksia verkossa, ja 25-45 -vuotiaiden ryhmässä peräti 90 % on tehnyt verkko-ostoksia viimeisen vuoden aikana. Miksi ette tarjoaisi tukijoillenne mahdollisuuden tukea teitä mahdollisimman kuluttajaystävällisellä tavalla!

3. Kun tukijat tekevät ostokset itse verkkokaupassa, tiiminne säästyy rahojen laskemisen ja käsittelyn sekä ”kuka tilasi mitä ja kuka maksoi mitä” kirjanpidon aiheuttamalta vaivalta.

4. Verkkokaupasta tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaille heidän itse valitsemallaan toimitustavalla, joko suoraan kotiin tai asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Ei enää tuotteiden jakelusta aiheutuvaa vaivaa!

5. Uudistunut tietosuojalainsäädäntö asettaa perinteiset paperiset tilauslomakkeet epämääräiseen valoon. Kun varainhankinta tapahtuu luotettavan verkkokaupan kautta, tiimin ei tarvitse vaivata päätään hankalilla GDPR-säädöksillä.

Läpinäkyvyys, vastuullisuus ja suomalisen työn tukeminen ovat suuressa roolissa TueTiimiä.fi varainhankinnassa.

6. Tukijanne haluavat luonnollisesti tietää, mihin varainhankinnalla kerätyt varat tullaan käyttämään ja että heidän tukensa todella menee perille. Oma tiimisivunne on täydellinen tapa informoida tukijoitanne sekä innostaa heitä auttamaan teitä keräystavoitteenne saavuttamisessa.

7. Tukijanne näkevät välittömästi ostosten teon jälkeen, että hänen tukensa on kirjautunut tiiminne kassaan. Näette myös koko ajan itse reaaliajassa, kuinka paljon varoja olette keränneet. Läpinäkyvyys on varainhankinnnan A ja O!

8. Kun varainhankintakampanjanne on tullut päätökseen, teidän tarvitsee ainoastaan tehdä tilityspyyntö suoraan oman tiimitilinne kautta. Saatte samalla kuitin, joka käy sellaisenaan kirjanpitoonne. Todella kätevää!

9. Varainhankinta verkkokaupan avulla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden opettaa lapsille ja nuorille turvallisen verkko-ostamisen perusteet. Tulevaisuuden kuluttajina lasten ja nuorten on tärkeää tunnistaa verkko-ostamisen vaaranpaikat ja kuinka suojautua huijauksilta internetin lukemattomilla kauppapaikoilla.

Aloittakaa tiiminne varainhankinta vaikka heti!

Takaisin ylös