Osta omaksesi Hyrynsalmelaisen Jätkä-Juhon valmistama hyvänmielen linnunpönttö!

Luonnonkoloja on nykyisin liian vähän lintujen määrään nähden, johtuen lahopuiden vähenemisestä metsänhoidon tehostuessa.

Pönttö on polteltu ulkopuolelta, jottei se erottuisi ympäristöstään liian räikeänä. Lentoaukon ympärillä on metallivahvike, jottei tikka pääse tekemään tuhojaan.

Monet pöntöissä pesivät lajit eivät tuo pönttöön pesäaineksia itse. Siksi toimitamme pöntön mukana Jätkä-Juhon kuusipurua. Toimitussisältö 2 pussia. Purua tarvitaan jottei pesäsyvennystä kuoputtava emo raavi pohjaa näkyviin. Paljaalla pohjalla makaavat munat voivat myös jäätyä.

Kotimainen ja todella laadukas pönttö, joka tukee kaikin tavoin SunSilvan ideologiaa! Pönttö on myös puhdistettavissa ilman työkaluja avattavan etuseinän ansiosta, ja mukana myös kiinnitysreiät jotta voit ripustaa pöntön haluamallasi tavalla puuhun.

Pönttö on myös upea lahjapakkaus!

Tilaa verkkokaupasta myös pönttöön kiinnitettävä puusydän haluamallasi nimellä.

Verkkokaupan kautta toimitettavissa pöntöissä ei ole esimerkkikuvan SunSilva tekstiä.

SunSilva / Kotimainen linnunpönttö omaksi

49,00

Tuki tiimille: 10,00 €

Osta omaksesi Hyrynsalmelaisen Jätkä-Juhon valmistama hyvänmielen linnunpönttö! Luonnonkoloja on nykyisin liian vähän lintujen määrään nähden, johtuen lahopuiden vähenemisestä metsänhoidon tehostuessa.

  • Kotimainen ja todella laadukas pönttö on myös puhdistettavissa ilman työkaluja avattavan etuseinän ansiosta. Mukana myös kiinnitysreiät jotta voit ripustaa pöntön haluamallasi tavalla puuhun.
  • Pönttö on myös upea lahjapakkaus!
  • SunSilva lähettää sinulle tilaamasi tuotteet 3 päivän sisällä tilauksesta.

SunSilva

"Tavoitteenamme on olla maailman vastuullisin lahjakauppa! Suojelemalla ja kasvattamalla puita kauttamme olet mukana luomassa monimuotoista tulevaisuuden metsää, jonka teho taistelussa ilmastonmuutosta sekä luontokatoa vastaan on tieteellisesti todistettu. Meri koostuu pisaroista ja siksi sinun panoksesi on tärkeä!"
Lue lisää