Käytännöllinen ja tyylikäs parranhoitosetti on täydellinen lahja kaikille partasuille!

Lahjalaatikko sisältää 50g koivun- ja setripuun tuoksuisen hoitavan partavahan sekä partakamman, jonka avulla parran muotoilu käy leikiten. Upea isänpäivä- tai joululahja isälle, papalle,  puolisolle tai ystävälle.

Valmistaja: Accentra
Ainesosat: Ethylhexyl Palmitate, Synthetic Beeswax, Paraffin, Microcrystalline Wac, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Coumarin, Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene

Lovin / Miesten parranhoito-lahjapakkaus

19,90

Tuki tiimille: 4,00 €

Tyylikäs lahjalaatikko sisältää 50g koivun- ja setripuun tuoksuisen hoitavan partavahan sekä partakamman, jonka avulla parran muotoilu käy leikiten. Upea isänpäivä- tai joululahja isälle, papalle, puolisolle tai ystävälle.

Varastossa

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää