FC Ulvila – “Parasta oli nopeus ja helppous!”

9.10.2023

10-vuotiaista tytöistä ja pojista koostuva Ulvilalainen jalkapallojoukkue FC Ulvila P 10 oli aikaisemmin kerännyt rahaa myymällä karkkia, pesuaineita sekä vessapaperia.  Tällä kertaa kaivattiin vaihtelua ja helppoutta varainhankintaan.

Joukkue lähti rohkeasti testaamaan vanhemmilta noussutta ideaa TueTiimiä.fi-varainhankinnasta maltillisella 500€ keräystavoitteella. Testi kannatti, sillä joukkue saavutti ja jopa ylitti roimasti kampanjalle asettamansa tavoitteen vain reilussa parissa viikossa! 

“Tämä oli älyttömän helppoa ja kivan erilaista! Meidän ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin jakaa myyntilinkkiä”, iloitsee tiiminvetäjänä toiminut vanhempi Nea Vidqvist.

Palvelu ylitti odotukset

Tiimiinvetäjä sai TueTiimiltä sähköpostilla sekä viestillä valmiit tekstit ja ohjeet aloitusta varten. Hyvillä ohjeilla kampanjan aloittaminen oli helppoa ja ensimmäiset tukieurot kilahtivat tiimille heti seuraavana päivänä. 

“Parasta oli se, että kenellekään ei tarvinnut tuputtaa mitään, eikä tarvinnut puljata tilausten tai rahojen kanssa.”

Varainhankinta on tärkeää FC Ulvilan tiimille, koska sillä mahdollistetaan useamman lapsen jalkapalloharrastus ja esimerkiksi osallistuminen joukkueen innolla odottamaan Ahvenanmaa Cup:iin.

 

10 pistettä toimitusnopeudesta

TueTiimiä.fi toimittaa tilaukset 1-3 päivässä, mutta usein paketti on perillä jo seuraavana päivänä. 

“Toimitus oli jotakin aivan mahtavaa! Viestittelimme joukkueen WhatsApp-ryhmässä siitä, miten tilaukset saapuivat perille jo seuraavana päivänä tilauksesta”.

Joukkue on saanut mukavasti tukiostoksia myös kampanja-ajan ulkopuolella ja nämä tukieurot odottavat pohjakassana seuraavaa varainhankintaa varten. 

“TueTiimiä.fi jää meillä varmasti käyttöön jatkossakin!”, summaa Nea.

 

“Tervetuloa seuraamaan somessa joukkueemme tarinaa #fculvila2013 ja kentille kannustamaan pelejämme. Jalkapallo on parasta paikan päällä!”, FC Ulvila P 10 Joukkueenjohtaja.