HYVÄN TEKIJÄ -YRITYSTEN® voima: Yli 250,000 € tuki lapsille, nuorille ja yhdistyksille

28.11.2023

TueTiimiä.fi on koonnut yhteen lähes 100 suomalaista  HYVÄN TEKIJÄ -YRITYSTÄ® tekemään yhdessä hyvää lasten, nuorten ja yhteiskunnan eri aloilla toimivien yhdistysten hyväksi.

TueTiimiä.fi palvelun kautta on myyty yli 60.000 Hyvän Tekijä -yritysten tukituotetta, joista on ohjattu yli 250.000€ varainhankintaa tekeville luokille, joukkueille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille. Tämä on hieno esimerkki siitä, miten liike-elämä voi toimia voimavarana myös yhteiskuntamme hyväksi.

Palvelumme ansiosta hyvän tekeminen on helppoa ja vaivatonta niin yrityksille kuin henkilöille, jotka haluavat tukea heille tärkeää kohdetta. TueTiimiä.fi tekee luokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankinnasta nykyaikaista, läpinäkyvää ja tietenkin myös hauskaa. Uskomme, että yhteistyöllä saamme aikaan isomman vaikutuksen, kuin jos jokainen taho toimisi yksinään.

 

“Kun yhteinen hyvä  ja vaivattomuus kohtaavat, yritykset haluavat yhä aktiivisemmin kantaa kortensa kekoon. Tehdään siis yhdessä hyvää!”, TueTiimiä.fi perustajat Eija Hynynen ja Erno Meriläinen

 

HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® -merkkiä kantavat positiivisesti vaikuttavat ja vastuulliset suomalaisyritykset. Kuuluuko sinun yrityksesi tai työpakkasi hyviksiin? LUE LISÄÄ.