Parhaat henkilöstön joululahjat

12.12.2023

Haluat antaa tiimillesi tänä jouluna enemmän. Henkilökunnan joululahja on mahdollisuus osoittaa arvostustasi ja kiitollisuuttasi työntekijöille, mutta lahja voi myös toimia väylänä tukea paikallista yhteisöä. 

Joulun odotus on täynnä mahdollisuuksia tehdä hyvää, ja me olemme täällä varmistamassa, että jokaisesta lahjastasi välittyy tänä jouluna vielä syvemmin arvostus ja välittäminen sekä henkilökuntaasi että yhteisöäsi kohtaan.

Tee tänä jouluna siis tuplasti hyvää – muista työntekijöitä TueTiimiä.fi:n kautta ostetuilla parhailla henkilöstön joululahjoilla ja tue samalla yrityksesi arvoja korostavaa hyväntekeväisyyskohdetta!

 

Jos haluat jo heti kurkata parhaat henkilöstön joululahjaideat, pääset sinne heti tästä.

 

Tässä ovat viisi parasta vinkkiämme henkilöstön joulumuistamiseen:

 

1. Paras joululahja on kotimainen joululahja

 

Joululahja on enemmän kuin pelkkä paketti. Henkilökunnalle suunnatun joululahjan valinta on tärkeä tilaisuus korostaa antajan ja yrityksen arvoja. 

Joululahjojen hankinta on loistava tilaisuus tukea suomalaisia tuotteita ja palveluja. TueTiimiä.fi:n valikoimassa korostuvat kotimaisuus, ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus, joten voit olla varma siitä, että lahjasi tukee kestävää kehitystä. 

TueTiimiä.fi:n valikoimasta löydät laadukkaita HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® -merkkiä kantavien yritysten tuotteita, jotka eivät ainoastaan istu pienempäänkin budjettiin vaan myös jättävät pysyvän vaikutuksen. 

HYVÄN TEKIJÄ -yritykset® ovat positiivisesti vaikuttavia ja vastuullisia suomalaisyrityksiä, jotka osallistuvat taloudellisella panostuksella suomalaisen koulu-, harrastus- ja yhdistystoiminnan tukemiseen. Tutustu HYVÄN TEKIJÄ -yrityksiin®.

 

5 kotimaista lahjaideaa:

Laadukas kotimainen joululahja on huolella valittu ele – tapa viestiä siitä, että välität sekä tiimistäsi että suomalaisista tuotteista ja palveluista. Tukemalla suomalaisia yrityksiä tuet suoraan Suomen tulevaisuutta.

 

Parhaat jouluiset tuotteemme löydät täältä.

 

onnenpussi vaniljakahvi - hyvän tekijä yritykset

 

2. Anna valinnanvaraa lahjakortilla

Kaikille sopivaa lahjaa on vaikea löytää. Meillä on onneksi ratkaisu: lahjakortit, jotka ovat yhtä monipuolisia kuin lahjan saajat itse!

Huippusuosittu Fiksuruoka.fi 10€-lahjakortti on mahtava lahja ihan kaikille, mutta erityisesti edullista ruokaa rakastaville ja ruokahävikin vähentämisestä intohimoisille!

Foodin 10€-lahjakortilla voit ostaa Foodin-verkkokaupasta terveystuotteita, luomutuotteita, ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä herkkuja.

Ruokaboksi-lahjakortilla autat kiireistä työkaveria, ja Bellarosa-lahjakortilla ilahdutat tuomalla ripauksen enemmän väriä sekä arkeen että juhlaan.

Ja pehmeitä paketteja rakastaville Sukkamestarit 50€ -lahjakortissa yhdistyy täydellisesti mukavuus, laatu ja vapaus valita omat uudet lempparisukat työpaikalle ja kotiin.

Anna lahjansaajan valita itse lahjansa, niin kaikki ovat varmasti tyytyväisiä!

 

 

3. Joulunodotuksesta makeampaa vastuullisilla jouluherkuilla

Hanki vastuullisesti tuotettuja joulun herkkuja työntekijöillesi ja asiakkaillesi TueTiimiä.fi:n kattavasta valikoimasta. Joululahjat voivat olla herkullinen tapa tukea paikallisia tuottajia ja samalla ilahduttaa saajiaan.

TueTiimiä.fi tarjoaa laadukkaan valikoiman vastuullisesti tuotettuja joulun herkkuja, jotka eivät ainoastaan hivele makunystyröitä, vaan myös tukevat paikallisia tuottajia. Joululahjojen ei tarvitse olla pelkästään makeita yllätyksiä, vaan ne voivat myös olla merkittävä tapa antaa takaisin yhteisölle.

Valikoimasta löydät herkut jokaiseen makuun: Foodin, Makulaku, Candytown, Makeistehdas Makeidon ja monien muiden yritysten herkut ja ruokatuotteet löydät kätevästi täältä. Yli 100€ tilauksiin lähetämme sinulle lahjaksi myös joulutee-lahjapakkauksen, joka myös sopii erinomaisesti henkilöstön lahjaksi!

Jokainen suklaapala tai makeinen voi olla pieni teko suurta hyvää kohti. Toivota vastuullisilla herkuilla henkilöstölle, työyhteisölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille oikein maukasta joulua.

Tehdään yhdessä tästä joulusta herkullisen vastuullinen!

 

4. Valitse merkityksellinen tukikohde

Jokaisesta verkkokaupastamme tehdystä tilauksesta ohjautuu tuki ostajan valitsemalle tiimille. Voit valita tukikohteeksi esimerkiksi:

💛  Maamme suurin ympäristöjärjestö Suomen luonnonsuojeluliitto – The Finnish Association for Nature Conservation
💛  Ennaltaehkäisevä lastensuojelutyö Suomen Icehearts ry
💛  Kissojensuojeluyhdistys Maukula ry
💛  Kehitysvammaisten työelämää edistävä Väylä ry

Mikäli tiedossanne on jokin TueTiimiä.fi -varainhankintaa tekevä tiimi, voitte ohjata tuen heille ryhmän tiimikoodilla.

 

Tutustu parhaisiin henkilöstöjoululahjoihin!

 

Tutustu TueTiimiä.fi:n laajaan joululahjavalikoimaan ja tee tuplasti hyvää! Tehdään yhdessä tästä joulusta erityinen ja merkityksellinen – niin tiimillesi kuin yhteisöllesi!

Jokaisesta TueTiimiä.fi sivustolta ostetusta tuotteesta ohjataan reilu tukisumma tärkeän suomalaisen koulu-, harrastus- tai yhdistystoiminnan tukemiseen.

Tilaa TueTiimiä.fi:stä helposti ja nopeasti ilahduttavat lahjat henkilöstölle, työyhteisölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!