10 minuuttia kivuttomaan niskaan ilman pillereitä ja voiteita!

Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin, jonka koodia käyttäen pääset lataamaan treenin maksutta. lahjakortin arvo 39 €.

 • Tämä ohjelma ei ole vain oireen hoitoa, vaan poistaa niskajumien syyn aktivoimalla oikeita lihaksia, oikeaa asentoa ja verenkiertoa.
 • Ohjelma avaa ja rentouttaa oikeita lihaksia oikeilla tekniikoilla (pieni salaisuus: staattista venyttelyä emme tee ollenkaan).
 • Oletko kokeillut niska-hartiaseudulle hierontaa ja se usein helpottaa hetkellisesti, mutta ei mene kauaa kun samat vaivat palaavat?
 • Oletko joutunut ottamaan särkylääkkeitä kun niskaa ja/tai päätä särkee? 
 • Oletko yrittänyt venytellä niskaa, mutta se ei tunnu auttavan tai joskus tuntuu jopa pahentavan asioita?

Miten voin luvata, että jo 10min antaa vaikutuksen?

 1. Koko treeni keskittyy niska-hartia -alueelle. Emme yritä 10 minuutissa treenata koko kehoa.
 2. Treeni sisältää kolme eri osiota, jotka kaikki toimivat eri tavalla. Et siis hinkkaa samaa 10 minuuttista jatkuvasti, vaan saat kolme eri treeniä, jotka yhdessä 1. avaavat ja aktivoivat. 2. vahvistavat lihaksia joiden tehtävä on ylläpitää oikea asento ja hallita liikkeitä ja 3. rentouttavat.
 3. Käytät tarpeen mukaan juuri tarvittavaa treeniä ja vaihtelet niitä, jolloin ohjelma on sekä motivoivampi että monin verroin tehokkaampi.

Olen tehnyt liikkuvuus- ja tukiharjoitteita ja treenejä ammatikseni jo yli 10 vuotta.

AFT ohjelmissa on mukana yli 42,000 asiakasta.

Yksi eniten pyydetty treeni minulta vatsalihastreenin lisäksi on juuri niska-hartia -alueen treeni. Tämä ohjelma on tehty tarpeeseen. Niin moni on kuluttanut jo liikaa aikaa ja rahaa niskoihinsa saamatta pysyvää muutosta.

Tämä ohjelma ei tietenkään ole mikään pilleri tai voide joka kerta heitolla lupaa parantaa kaiken ilman, että mitään pitää tehdä. Mutta treenaaminen on vain 5-10 minuuttia kerralla.

Tämä ohjelma on tehokas, todellinen treeni, joka toimii kun sitä tekee. Ohjelma sisältää 5 minuutin ja 10 minuutin pituisia harjoituksia ja se ohjaa sinut oikean harjoituksen pariin. Olen valmiiksi koostanut sinulle useamman erilaisen kokonaisuuden, eli löydät juuri sinulle oikean harjoituksen ja käytät vain 5 minuuttia, tai halutessasi voit tehdä harvemmin, mutta pidemmän version. Kun todella tuloksia haluat, teet 2*5 min, eli kaksi eri palasta peräkkäin.

Nämä harjoitukset on helppo tehdä

Ensimmäinen aktivointi ja avausharjoitus tehdään kokonaan tuolilla istuen, joten voit tehdä sen vaikka kesken työpäivän!

Jos omistat foamrollerin, olen tehnyt oman erillisen harjoituksen, jotta saat käytettyä rullaasi oikein. Ohjelma ei kuitenkaan vaadi rullan omistamista.

Jos sinulla on tai on ollut:

 • Niskakipuja
 • Niskajumeja
 • Päänsärkyä
 • Migreeniä
 • Huono verenkierto niskan alueella
 • Eteenpäin kaatunut ryhti

Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tämä ohejlma ja alkaa huoltaa kehoa todella, eikä vain korjailla oireita.

Annan ohjelmalle rahat takaisin takuun. Jos käytät ohjelmaa 3 kertaa viikossa kolme viikon ajan, ja et huomaa että niska hartia alueesi on rennommassa ja paremmassa kunnossa, saat rahasi takaisin.

Jos niskan lihakset ovat jumissa, se heikentää verenkiertoa ja verihän on se, mikä hapen aivoille kuljettaa. Aivosi siis eivät saa kunnolla happea, jos niskasi ovat jumissa. On äärimmäisen tärkeää, hoitaa tämä asia.

BONUS!

Miten takareidet jumittavat niskaa istumatyöntekijöillä ja miten hoitaa sitä?

Monilla meistä, jotka istuvat paljon, takareisien kalvojen liuku on heikentynyt ja tämä vetää lantiotamme keskilinjan etupuolelle ja tähän taas yläselkä kompensoi kääntymällä eteenpäin. Yksi tärkeimmistä asioista saada pysyvästi parempi tilanne niska-hartia alueelle, on hoitaa takareidet ja lantion paikka.

Tämä ohjelma sisältää erillisen 10min treenin, jossa treenataan takareisiä, pakaroita ja lonkkia ylläpitämään oikeaa lantion asentoa joka mahdollistaa terveen asennon myös yläselässä ja kaularangassa. Samalla tämä myös auttaa osaltaan alaselkävaivoihin ja tekee kaikesta liikkumisesta kevyempää.

Katso video, mitä ohjelma sisältää ja miten käytät sitä.

Niska- ja hartiatreeni

AFT / Niska-hartia -treeni

29,25

Tuki tiimille: 6,00 €

Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin, jonka koodia käyttäen pääset lataamaan treenin maksutta. Lahjakortin arvo 39 €.

 • 10 minuutissa kivuttomampi niska ilman pillereitä ja voiteita!
 • Treeni sisältää kolme eri osiota, jotka kaikki toimivat eri tavalla. Saat siis kolme eri treeniä, jotka yhdessä 1. avaavat ja aktivoivat. 2. vahvistavat lihaksia joiden tehtävä on ylläpitää oikea asento ja hallita liikkeitä ja 3. rentouttavat.
 • Käytät tarpeen mukaan juuri tarvittavaa treeniä ja vaihtelet niitä, jolloin ohjelma on sekä motivoivampi että monin verroin tehokkaampi.

AFT

Kivuton, jumiton, rennosti ja tehokkaasti liikkuva keho sekä energiaa koko päiväksi! Tarjoamme verkkokursseja, livetunteja ja valmennusohjelmia.
Lue lisää