Hanki itsellesi tai lähipiirisi nuorelle etulyöntiasema työmarkkinoille!

Oletko työuraansa aloitteleva nuori tai löytyykö lähipiiristäsi sellainen? Tämä työ- ja liike-elämän kouluttaja Pasi Raution laatima verkkokoulutus tarjoilee etulyöntiaseman kesätöiden haussa ja työkaluja koko elämän taipaleelle!

Asiakaspalvelu- ja myyntitaidot ovat työmarkkinoilla kovaa valuuttaa. Tämä 15–19-vuotiaille nuorille tarkoitettu verkkokurssi tarjoaa arvokkaita työkaluja koko elämän taipaleelle!

Kokonaan verkossa suoritettava kurssi sisältää kaikkiaan noin viisi tuntia materiaalia. Mukana on myös tehtäviä sekä loppukoe. Hyväksytysti suoritetun loppukokeen jälkeen opiskelija voi tulostaa itselleen todistuksen, jonka voi liittää mukaan työhakemuksiin ja näin osoittaa mahdolliselle työnantajalle taitonsa asiakaspalvelun ja myynnin saralla.

Kurssi sisältää ison kasan perusasioita:

-Työnantajien yleisimmät odotukset ja toiveet
– Työntekijän vastuut
– Mitä asiakaspalvelu on
– Mitä myynti on
– Lisäksi mukana hyviä vinkkejä mm:
– Verkostoitumiseen
– Työpaikan löytämiseen
– Työpukeutumiseen ja muihin ulkoasuasioihin

Verkkokoulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelun ja myynnin perusteet, tulevaisuuden taitoja ja hieman myös normaaleja käytöstapoja. Kurssilla opetetaan myös LinkedIn-profiilin perustaminen ja sen ohella verkostoitumista, eli kuinka verkostoitua tulevaisuuden työnantajien kanssa.

Asiakaspalvelu kuuluu lähes jokaiseen ammattiin

Kannattaa ottaa huomion myös se, että asiakaspalvelu kuuluu paljon isompaan joukkoon työpaikkoja kuin äkkipäätä ajattelisi. Esimerkiksi sähköasentajan, automekaanikon, sairaanhoitajan, arkkitehdin tai vaikkapa kunnan virkamiehen työhön kuuluu asiakaspalvelu ja myynti.

Kaikissa näissä töissä ollaan välillä asiakkaan kanssa tekemisissä ja vähintäänkin täytyy pystyä myymään omat ideansa – monesti myös lisäpalveluita ja -tuotteita.

 

Työelämään valmentava asiakaspalvelukoulutus nuorille (verkkokurssi)

20,00

Tuki tiimille: 5,00 €

Kiikarissa kesätyö? 15-19 vuotiaille nuorille suunniteltu verkkokoulutus, joka tarjoaa etulyöntiaseman niin kesätyömarkkinoille kuin työelämään jatkossakin.

  • N. 5 tuntia korkealaatuista opetusmateriaalia, jonka on laatinut arvostettu työ- ja liike-elämän kouluttaja Pasi Rautio
  • Hyväksytysti suoritetun loppukokeen jälkeen nuori saa todistuksen, jonka voi liittää mukaan työhakemuksiin
  • Tunnukset verkkokurssin suorittamista varten toimitetaan sähköpostiin 48 tunnin sisällä tilauksesta
  • Loistava lahjaidea lähipiirin nuorelle!

Tuplaamo / Pasi Rautio

Hei! Olen Pasi Rautio, nelikymppinen valmentamisen, puhumisen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Toki myös isä ja yrittäjä. Olen myös käynyt kouluissa puhumassa nuorille yrittäjämäisestä asenteesta YES-kummina. Nuorille rakentamani asiakaspalvelukoulutus on yksi pyrkimyksistäni tukea suomen nuoria.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää