Karkki Hiiren synttäripakopeli

  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit (tehtävät, ohjeet ja todistus) välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.

Tämä on alakouluikäisille sopiva pakopelityylinen synttäriohjelmanumero, jossa ei kuitenkaan tarvitse lukita lapsia mihinkään. Sen sijaan lasten pitää pelastaa Karoliina (tuttavien kesken) ”Karkki” Hiiren piilottamat synttärikarkit. Onneksi hän oli kuitenkin niin ystävällinen, että jätti jälkeensä vihjeitä tai ehkä pikemminkin pulmia, jotka ratkomalla karkit voi löytää. Pulmat kannattaa ratkaista mahdollisimman nopeasti, sillä muuten Karkki Hiiri vie teidän karkit salaiseen Karkkimaahan, johon ihmisillä ei ole pääsyä ja sitten ne teidän karkit on mennyttä – IÄKSI!

Peli on tarkoitettu alakouluikäisille. Luvassa on kuusi pulmatehtävää, joissa on suomenkieliset koodisanat. Tehtävät ratkaistuaan saa vihjeen ”SEURAAVA VIHJE ON SÄNGYN ALLA”. Siitä alkaa ”loppujuoksutus” ja lopulta aarre eli ne karkit löytyvät.

Mitä tarvitset pelaamiseen?

  • mahdollisuuden tulostaa tehtävätiedosto ja kunniakirjat, paperia ja kyniä
  • sängyn (pakopelin koodit ratkottuaan ja digitaaliset lukot avattuaan lapsi saa vihjeen: “Seuraava vihje on sängyn alla.” Sinun tehtäväsi on kirjoittaa/kuvata ja piilottaa loppujuoksutuksen vihjelaput tästä eteenpäin.)
  • agenttihenkisiä alakoululaisia
  • karkkia piilotettavaksi ”aarteeksi”
  • mahdollisuuden käyttää nettiä digitaalisten lukkojen avaamiseen

Mistä ne tehtävät ja ohjeet saa?
Tämä on digitaalinen tuote eli saat materiaalit välittömästi käyttöösi tilauksen tekemisen jälkeen. Huomioithan, että peli on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Raisu design / Karkki Hiiren synttäripakopeli

20,00

Tuki tiimille: 7,00 €
  • Tämä on digitaalinen tuote eli saat printattavat materiaalit (tehtävät, ohjeet ja todistus) välittömästi käyttöösi heti tilauksen tekemisen jälkeen.
  • Ei toimituskuluja!

Tämä on pakopelityylinen hauska synttäriohjelmanumero, jossa ei kuitenkaan tarvitse lukita lapsia mihinkään. Sen sijaan lasten pitää pelastaa Karoliina (tuttavien kesken) ”Karkki” Hiiren piilottamat synttärikarkit. Onneksi hän oli kuitenkin niin ystävällinen, että jätti jälkeensä vihjeitä tai ehkä pikemminkin pulmia, jotka ratkomalla karkit voi löytää.

Raisu design

Joensuulaisen Suvi Räisäsen kynästä syntyneet "Print & play" pakopelit ovat hauskaa ajanvietettä niin koti-iltoihin, synttäreille kuin muihinkin tilaisuuksiin. Kiitos, että tuet suomalaista työtä!
Lue lisää