100 hauskaa kysymyskorttia, joiden parissa viihdytte pitkään!

Minä itse osaan kirjaimet -kortit ovat suunnattu 4-6 -vuotiaille, ja niiden tehtävissä seikkaillaan erilaisissa tutuissa ja uusissa paikoissa – maaseudulla, eläinten parissa kuin sirkuksessakin. Korteissa tutkitaan kirjaimia ja kirjainmuotoja, kuulostellaan alkuäänteitä, harjoitellaan tavuja ja lopuksi harjoitellaan lukemaan itse helppoja kaksitavuisia sanoja. Iloisten tehtävien parissa lukutaidon alkeet alkavat sujua ihan huomaamatta!

Minä itse tiedän -korttien (4-6 -vuotiaille) kanssa pohditaan arkipäivän tärkeitä asioita, jutellaan tunteista, tutkitaan säätä ja luontoa, kuulostellaan kirjaimia, etsitään eroja, lasketaan lukumääriä ja paljon muuta innostavaa. Minkälaisen tornin palikoista voi rakentaa, miltä näyttää suojatien liikennemerkki, entä millaiselta tuntuu, kun saa uuden ystävän?

Minä itse vastaan -kysymyskortit 3-4 -vuotiaille kannustavat harjoittelemaan värejä ja lukumääriä, vertailemaan eroavaisuuksia ja pohtimaan asioita. Puuhaillessa lapsen sanavarasto laajenee ja keskittymiskyky kehittyy -monipuoliset tehtävät innostavat oppimaan!

Kekseliäät kysymyskortit kannustavat harjoittelemaan värejä ja lukumääriä, vertailemaan eroavaisuuksia ja pohtimaan asioita. Puuhaillessa lapsen sanavarasto laajenee ja keskittymiskyky kehittyy -monipuoliset tehtävät innostavat oppimaan!

Pakkauksessa on 100 hauskaa tehtävää. Kysymyskorttia kääntämällä lapsen on helppo itse tarkistaa oikea vastaus kolmesta vastausvaihtoehdosta. Jos sormenpää kurkistaa reiästä, jota Yrre-orava osoittaa, on vastaus osunut oikeaan!

Pakkaus sisältää 100 kysymyskorttia. Iloa oppimisesta – yksin ja yhdessä!

 

Korttipaketti

Minä itse osaan kirjaimet -kortit 4-6 v, Minä itse tiedän -kortit 4-6 v, Minä itse vastaan -kortit 3-4 v

Oppi&ilo / Minä itse -kortit 3-6v (Valitse vaihtoehdoista)

16,90

Tuki tiimille: 4,50 €

Puuhakuutio, jonka hauskat kysymyskortit tutustuttavat lapsen kirjaimiin ja lukemisen innostavalla tavalla.

Kysymyskorttia kääntämällä lapsen on helppo itse tarkistaa oikea vastaus. Jos sormenpää kurkistaa reiästä, jota Yrre-orava osoittaa, on vastaus osunut oikeaan! Sisältää 100 hauskaa tehtävää.

Tyhjennä

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää