100 erilaista eläinaiheista pyyhittävää piirrospuuhaa!

Veikeät veijarit -puuhakortit, 5-10v

Piirrä hassunkurisia apinoita, leikkisiä delfiinejä ja raitapukuisia seeproja. Paketti pullollaan mielikuvituksellista piirrettävää ja puuhasteltavaa eläimistä. Mukana poispyyhittävä tussi. Pyyhi kortit käytön jälkeen kuivalla paperilla ja tee uudelleen! Sukella veikeiden eläinveijareiden maailmaan!

Veikeät piirrospuuhat -puuhakortit 5-7 v

Piirrä apinoille hullunkurisia ilmeitä, taiteile tiikerille komeat raidat ja kokeile joutsenen piirtämistä vaihe vaiheelta. Veikeät, eläinaiheiset piirrospuuhat innostavat kokeilemaan ja hassuttelemaan. Samalla omat piirtäjän taidot kehittyvät kuin huomaamatta. Tämä pakka on kiva ottaa matkalle mukaan tai antaa kaverilahjaksi. Mukana musta ja vihreä tussi!

“Tää oli tosi hyvä puuhapaketti. Opin tän avulla piirtämään tarkemmin ja paremmin. Superkivat kuvat oli, ne toi hyvän mielen.” (Minja, 6 vuotta)

“Kato äiti, mä piirsin tosi hienosti. Tästä tuli ihan samannäkönen ku toi malli. Ja sit mä voin pyyhkii tän ja tehä uudestaan!” (Kimi, 5 vuotta)

Paino 0,340 kg
Puuhapakka

Veikeät veijarit -puuhakortit, 5-10v, Veikeät piirrospuuhat -puuhakortit 5-7 v

Oppi&ilo / Veikeät piirrospuuhat 5-10v (valitse vaihtoehdoista)

16,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Oppi&ilon Veikeät -puuhapakat sisältävät 100 erilaista puuhakorttia.

  • Hauskaa ajanvietettä matkalle, mökille ja iltapäivien iloksi!
  • Mukana poispyyhittävä tussi.
  • Pelaa uudestaan, uudestaan ja uudestaan pyyhittävien pelipohjien ansiosta!
  • Kotimaisten kuvittajien kädenjälkeä!
  • Design from Finland -sertifioitu tuote.
Tyhjennä

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää