Oppi&ilon Elsa ja Lauri -sarjan päähenkilöt ovat innokkaita ja uteliaita oppimaan uusia asioita. Hauskan ja mukaansatempaavan tarinan lisäksi jokaisen kirjan lopussa on aiheeseen liittyvä tieto-osuus, jonka avulla lapsi voi opetella mielenkiintoisia asioita ja keskustella niistä yhdessä aikuisen kanssa.

Elsa ja Lauri juhlissa

Tässä valloittavassa juhlakirjassa sisarukset Elsa ja Lauri on kutsuttu mummun syntymäpäiväjuhliin.

Juhlapäivänä kotona on kiireistä. Isä silittää kauluspaitaa ja äiti auttaa lapsia pukeutumaan. ”Miksen voi laittaa jalkapalloshortseja?” Lauri ihmettelee.

32 -sivuinen kuvakirja sisältää sadun lisäksi käytösohjeita juhliin ja tietoa sukulaisista. Tarinassa ja kirjan tieto-osuudessa tutustutaan lasten silmin juhlaetikettiin sekä sukulaisuussuhteisiin unohtamatta nykyperheiden moninaisuutta.

Kirjan avulla on helppo omaksua tuikitarpeellisia käytöstapoja ja tieto-osuus antaa hyvän pohjan keskustelulle omasta suvusta.

 

Elsa ja Lauri matkustavat

Mukaansatempaavassa tarinassa tutustutaan eri matkustusmuotoihin!

Tällä kertaa sisarukset Elsa ja Lauri ovat lähdössä matkalle. Mitä matkalle pakataan mukaan? Minkähänlaista lentokoneessa on? Näihin ja muihin lasten mieltä askarruttaviin kysymyksiin löytyy vastaus tästä ihanasta matkakirjasta. Tämä ihastuttava matkakirja opettaa erilaisista matkustustavoista ja antaa vinkkejä lasten kanssa matkustamiseen.

Kirjan lopussa tutustutaan vielä erilaisiin matkustusmuotoihin, unelmoidaan kartan avulla uusista matkakohteista ja saadaan vinkkejä matkan sujuvuuteen lasten kanssa.

Kirjoissa on Nadja Sarellin ihastuttava yksityiskohtainen kuvitus. 

Kirja

Elsa ja Lauri matkustavat, Elsa ja Lauri juhlissa

Oppi&Ilo / Elsa ja Lauri -lastenromaani (valitse vaihtoehdoista)

12,50

Tuki tiimille: 5,00 €

Hauskan ja mukaansatempaavan tarinan lisäksi jokaisen kirjan lopussa on aiheeseen liittyvä tieto-osuus, jonka avulla lapsi voi opetella mielenkiintoisia asioita ja keskustella niistä yhdessä aikuisen kanssa.

Tyhjennä

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää