Oppi ja ilo / Minun sukuni -albumikirja

Minun Sukuni -albumikirjan kaunis kuvitus puhuttelee niin lapsia kuin aikuisia. Kirjassa on sivut jokaiselle vuosikymmenelle, täytettävä sukupuu ja paljon tilaa valokuville, teksteille ja tapahtumille.

Kirjan mukana tulevilla tarroilla viimeistelet tästä kauniista kirjasta oman näköisen. Minun Sukuni -albumikirjasta teette korvaamattoman aarteen, täynnä rakkaiden ihmisten ajatuksia, elämänvaiheita ja muistoja.

Minun Sukuni täyttäminen on kivaa yhteistä tekemistä lapselle ja isovanhemmille. Kirjaa täyttäessä ja keskusteluissa siirtyy arvokasta tietoa ja näkemystä vanhemmalta polvelta suvun nuorimmille.

Loistava lahjaidea isovanhemmille ja kummeille!

Oppi&ilo / Minun sukuni -albumikirja

26,90

Tuki tiimille: 10,00 €

Minun Sukuni -albumikirjan kaunis kuvitus puhuttelee niin lapsia kuin aikuisia. Kirjaa täyttäessä ja keskusteluissa siirtyy arvokasta tietoa ja näkemystä vanhemmalta polvelta suvun nuorimmille.

Loistava lahjaidea isovanhemmille ja kummeille!

Varastossa

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää