Lahjakortti satojen kotimaisten sukkien verkkokauppaan on paras lahjaidea myös pukinkonttiin!

  • 50 € arvoinen lahjakortti www.sukkamestarit.fi -verkkokauppaan ilahduttaa taatusti.
  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2024 saakka.
  • Ehdot: Ei voi yhdistää muihin lahjakortteihin tai alennuskoodeihin.

Sukkamestarit on suomalainen sukkatehdas, jonka tuotteilla on Avainlippu.

Sukkamestareille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus ja eettisyys. Luomupuuvillasukkiimme käytetty puuvilla on GOTS-sertifioitua, samoin kuin koko luomupuuvillasukkien toimitusketju. GOTS-sertifikaatti takaa sen, että sekä luontoa että työntekijöitä kohdellaan eettisesti.

Kaikissa villasukissamme käytetään merinovillaa, joka pehmeytensä ja kutittamattomuutensa ansiosta sopii myös herkkäihoisille. Merinovilla on erinomainen sukkamateriaali myös monien muiden ominaisuuksiensa vuoksi. Se on kevyttä ja lämmintä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Kaikki käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata. Villasukkamme ovat ohuita ja hyvin istuvia, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti talviurheilulajeihin, kuten hiihtoon ja lasketteluun.

Kaikki merinovilla sukkalankamme on lisäksi Nativa sertifioitua. Nativa merkki takaa, että sukat on valmistettu hienoimmista luonnonkuiduista, eettisesti eläimiä, ihmisiä ja planeettaamme kunnioittaen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita. Parhaimman käytettävyyden ja mukavuuden takaamiseksi sukissamme on sopivassa suhteessa laadukkaimpia luonnonkuituja ja joustavuutta ja muita käytännöllisyyttä edistäviä ominaisuuksia lisääviä materiaaleja.

Tekniset sukkamme on valmistettu monikerrosrakennetekniikalla, jossa eri raaka-aineita kerroksittain käyttämällä saadaan sukkaan mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten kestävyyttä ja kosteuden siirtoa.

Etsitpä sitten sukkia arkeen tai juhlaan, kesään tai talveen, lento- tai urheilusukkia, Sukkamestareilta löydät etsimäsi. Valikoimissamme on runsain määrin sukkia niin aikuisille kuin lapsille. Myös tyyleissä on valinnanvaraa aina hillitystä hassuttelevaan.

Sukkamestareiden verkkokaupassa on huomioitu myös suuria kokoja ja kiristämättömiä sukkia tarvitsevat.

Sukkamestarit.fi / 50 € lahjakortti

50,00

Tuki tiimille: 8,00 €
  • Lahjakortti www.sukkamestarit.fi -verkkokauppaan ilahduttaa taatusti.
  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2024 saakka.
  • Lahjakortti toimitetaan toimituskuluitta suoraan sähköpostiin.
  • Ehdot: Ei voi yhdistää muihin lahjakortteihin tai alennuskoodeihin.

Varastossa

Sukkamestarit

Sukkamestarit on ollut jo pitkään Suomen suurin sukkavalmistaja, jonka tehtaalta valmistuu yli puolet kotimaisista sukista.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää