100 € lahjakortti Naskali Leatherin tuotteisiin

Naskali Leatherin verkkokaupasta löydät Suomessa käsityönä kierrätysnahasta, kuten vanhoista nyrkkeilyhanskoista valmistetut asusteet miehille, naisille sekä lapsille. Tutustu tuotevalikoimaan: https://naskalileather.com

Lahjakortti toimitetaan sinulle sähköpostitse 48 tunnin sisällä tilauksesta. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää sekä Naskali Leather verkkokaupassa (www.naskalileather) että paikan päällä Jyri Naskalin pajalla osoitteessa Iittalan Lasimäki, Könnölänmäentie 2, 14500 Iittala.

Nyrkkeilyn Suomen mestarista mainetta niittäneeksi käsityöläiseksi – Naskali Leatherin tarina

Naskali Leather Lahjakortti

100,00

Tuki tiimille: 20,00 €

ILMAINEN TOIMITUS!

100 € lahjakortti Naskali Leather -tuotteisiin.

  • Upeita asusteita miehille, naisille ja lapsille
  • Käy maksuvälineenä Naskali Leather verkkokaupassa sekä Iittalan myymälässä
  • Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin 48h sisällä tilauksesta
  • Upea lahjaidea!

Naskali Leather

"Naskalin nahkarusetti kuvastaa matkaani nyrkkeilijästä kohti käsityöyrittäjyyttä. Se edustaa rohkeutta, unelmien saavuttamista ja toteuttamista sekä suomalaista sisua. Nahkarusetin tavoitteena on olla samalla kaunis, mutta myös tyylikkään miehekäs ja karski. Nahkarusetti sopii asusteeksi niin illalliselle, syyshäihin kuin business-tapaamiseenkin — hetkiin joilla on merkitystä juuri Sinulle."

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää