JOULUKALENTERI 13. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä.fi Emendo

2 PELLAVAISTA PEFLETTIÄ JA SAUNATUOKSU -LAHJAPAKETTI -15%!

 

Kauniit pellavaiset pefletit ja raikas eukalyptus -saunatuoksu sopii lahjaksi kenelle tahansa saunomisesta nauttivalle. Mikäänhän ei myöskään estä sinua ostamasta tuotetta ihan vaan itsellesi. 🙂

Kestävät pefletit suojaavat lauteita ja ovat miellyttävä alusta kuumilla saunanlauteilla. Aidoista eteerisistä öljyistä valmistettu saunatuoksu Eukalyptus tuo saunaan tuoksua ja tunnelmaa.

“Saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%).
Peflettien koko: 40 x 50 cm. Saunatuoksu Eukalyptus tuo saunaan tuoksua ja tunnelmaan. Tuoksu on valmistettu aidoista 100% eteerisestä öljystä.
Lue lisää…

OSALLISTU PÄÄARVONTAAN!

Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset perheellesi, osallistu jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

Takaisin ylös