JOULUKALENTERI 20. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä.fi ❤ Luonnotar

VOITA IHANA LUONNOTAR
PIHKASALVA 25ml!

Arvomme tänään osallistuneiden kesken
Pihkavaha-tuotesetin!

 

Pihkavoide on luonnon superaineta: sitä voi käyttää hyönteisten pistoihin, hiertymiin, naarmuille, aknen ja finnien hoitoon, ihottumaan ja esimerkiksi huuliherpeksen ja kuivien huulten vaivatessa!Lue lisää…

OSALLISTUT SAMALLA PÄÄARVONTAAN!
Joulukalenterin pääpalkintona on viikon ruoat
perheellesi, lisätietoa tämän sivun alalaidassa.

TUTUSTU KIINNOSTAVIIN TUOTTEISIIN


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita viikon ruoat perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle viikon ruoat 4-hengen perheelle. Palkinnon tarjoaa upea ja kotimainen Feelia-ruokakauppa. Ruokaboxin arvo 74-86€ ja voit valita haluamasi boxin Feelian valikoimasta!

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Feelia Ruokakaupan missio on helpottaa suomalaisten ruokailuja ja taata kaikille maukas, lämmin, nopeasti lämmitettävä valmis kotiruoka. Tuomme apua kiireen ja ajan puutteen keskelle suoraan kotiovelle kaikkialle Suomeen. Monet raaka-aineista saapuvat Pyhännälle lähipelloilta. Tuotteet ovat kotimaisista raaka-aineista autoklaavitekniikalla säilyväksi pakattuja, maukkaita kotiruokia. Tuotteilla on pitkä säilyvyys jääkaapissa emmekä lisää valmistuksessa säilöntäaineita.

Takaisin ylös
Valitse tuote