JOULUKALENTERI 5. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä ❤ Makulaku

900g LAKUPUSSI -25% ALENNUKSELLA VAIN TÄNÄÄN 5.12.2023!

TILAA LAKUT TÄSTÄ >>

Tykkäätkö lakuista? Tykkäätkö vaihtelusta? Tämä lakusäkki on luotu sinua varten! Nyt ei pääse lakut heti loppumaan kesken! 

Saat nyt 5,99 € alehinnalla (normaalihinta: 7,99 €) Makulakun lakupussin! Herkuttele joulua odotellessa parhailla Makulakun ja Runebergin makeisten suosikkilakuilla, ja anna herkutteluhetki myös lahjaksi!

“Pussin sisältö vaihtelee erästä toiseen ja on aina saajalleen yllätys. Pussi on riittoisa, eivätkä makeiset sisällä palmuöljyä! Valmistettu Suomessa!” Lue lisää…

OSALLISTU MYÖS PÄÄARVONTAAN!

Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset. Osallistu jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

Takaisin ylös