KUVAPANKKI - Kuva käy mieleen ja sydämeen!

Kun kerrot varainhankinnasta omalle verkostollesi, käytä kuvaa viestisi tukena. Kuvapankin kuvat sopivat hienosti värittämään viestiäsi, kun olet yhteydessä Whatsappilla, somen yksityisviesteillä tai jaat julkaisun Facebookissa tai Instagramissa.

Jotta lyhyestä varainhankinnan kampanjasta saa eniten irti, kannattaa olla aktiivinen. Tekemällä oikeanlaisia toimia kannata helposti oman osuutesi tiimisi varainhankinnasta. Innokkaimpia tukijoita ovat yleensä isovanhemmat, vanhempien sisarukset, kummit, työkaverit, ystävät ja naapurit. Ole heihin yhteydessä aina henkilökohtaisesti!

Jaa kuvapankin kuvia ahkerasti

Onko Whatsapp sinullekin luontainen kanava olla yhteydessä lähipiiriisi? Kun kerrot läheisillesi varainhankinnasta, liitä sopiva kuva viestiin ja pyydä tekemään tukiostos klikkaamalla jakamaasi myyntilinkkiä.

Messenger on Facebookin tarjoama, tehokas viestintäkanava, jonka avulla saat helposti yhteyden tukijoihin. Liitä henkilökohtaiseen viestiin kuva ja myyntilinkki, kun pyydät tukea tiimille. Jos teet julkaisun Facebookissa, käytä myyntilinkkiäsi ja tägää tuttuja jotta he näkevät viestisi. (@kaverinnimi).

Instagramissa kannattaa lähettää suoria viestejä omalle verkostolle, jolloin voit myös liittää myyntilinkin sekä kuvan viestiin. Huomioithan, että Instagram-julkaisussa et voi linkittää, vaan sinun on lisättävä isolla TIIMIKOODI, jonka pyydät tukijaa lisäämään tilausta tehdessä. Instagramissa kannattaa hyödyntää tägäämistä (@kaverinnimi) sekä sopivia hastagejä (#liikunnanilo, #perheenkanssa, jne.) näkyvyyden varmistamiseksi.


Kuvien lataaminen kuvapankista

Lataa teidän tiimille sopivat, ajankohtaiset kuvat laitteellesi – vaikka mobiililaitteelle tai tietokoneelle. Voit liittää kuvan mihin tahansa viestiin, jossa kerrot tiiminne varainhankinnasta.


Etkö löytänyt sopivaa kuvaa?

Mikäli ette löydä kuvapankista mieluista kuvaa tai haluatte käyttää kuvassa omaa valokuvaanne tai logoanne, voitte lähettää toiveet meille sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@tuetiimia.fi.

Räätälöimme tiimillenne oman somejakokuvan veloituksetta!

Takaisin ylös
Valitse tuote