KUVAPANKKI - Kuva käy mieleen ja sydämeen!

Kun kerrot varainhankinnasta omalle verkostollesi, käytä kuvaa viestisi tukena. Kuvapankin kuvat sopivat hienosti värittämään viestiäsi, kun olet yhteydessä Whatsappilla tai somen välityksellä.

Jotta lyhyestä varainhankinnan kampanjasta saa eniten irti, kannattaa olla aktiivinen. Tekemällä oikeanlaisia toimia kannata helposti oman osuutesi tiimisi varainhankinnasta. Innokkaimpia tukijoita ovat yleensä isovanhemmat, vanhempien sisarukset, kummit, työkaverit, ystävät ja naapurit. Ole heihin yhteydessä aina henkilökohtaisesti!

Jaa kuvapankin kuvia ahkerasti

Onko Whatsapp sinullekin luontainen kanava olla yhteydessä lähipiiriisi? Kun kerrot läheisillesi varainhankinnasta, liitä sopiva kuva viestiin ja pyydä tekemään tukiostos klikkaamalla jakamaasi myyntilinkkiä.

Messenger on Facebookin tarjoama, tehokas viestintäkanava, jonka avulla saat helposti yhteyden tukijoihin. Liitä henkilökohtaiseen viestiin kuva ja myyntilinkki, kun pyydät tukea tiimille. Jos teet julkaisun Facebookissa, käytä myyntilinkkiäsi ja tägää tuttuja, jotta he näkevät viestisi. (@kaverinnimi).

Instagramissa kannattaa lähettää suoria viestejä omalle verkostolle, jolloin voit myös liittää myyntilinkin sekä kuvan viestiin.


Kuvien lataaminen kuvapankista

Lataa teidän tiimille sopivat, ajankohtaiset kuvat laitteellesi – vaikka mobiililaitteelle tai tietokoneelle. Voit liittää kuvan mihin tahansa viestiin, jossa kerrot tiiminne varainhankinnasta.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jos kaipaat lisää kuvia tai muuten vain apua, niin laitathan meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@tuetiimia.fi. Autamme tiimiänne veloituksetta löytämään juuri teidän kampanjaan sopivat kuvat ja markkinointitavat.

Takaisin ylös