TIIMINVETÄJÄN TIEDOTEPOHJA & KUVAPANKKI

  • Tiiminvetäjä voi hyödyntää oheista tiedotepohjaa tiedottaessaan TueTiimiä.fi -varainhankinnasta varainhankkijoille. Tiedotteen voi lähettää esimerkiksi sähköpostilla tai viestillä, tai sen voi tulostaa ja jakaa paperisena eteenpäin. Muistattehan muokata värilliset kohdat vastaamaan tiiminne kampanjaa!
  • Kuvapankista löydäte laajan valikoiman somejakokuvia varainhankinnan tueksi.

Tiiminvetäjän tiedotepohja

“Tiedote varainhankinnasta tiimiläisille

Joukkueemme / seuramme / yhdistyksemme / koulumme / luokkamme varainhankinta on käynnissä osoitteessa https://tuetiimia.fi/tiimi/(tiiminne-nimi)

TueTiimiä.fi verkkokaupassa on yli 250 tuotetta, joista jokaisesta ohjataan reilu tukisumma varainhankintaa tekevälle tiimille. Koska tuotevalikoima koostuu vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteista, jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä.

Tässä toimintaohjeet varainhankintaan:

1. Jaa kampanjasivumme linkkiä https://tuetiimia.fi/tiimi/tiiminne-nimi sukulaisille, ystäville, tuttaville, työkavereille jne. Hyviä kanavia ovat esimerkiksi Whatsapp, Telegram, oma Facebook-seinä, Messenger, sähköposti jne. Oheen kannattaa liittää tiimikoodimme sekä viesti, jossa kerrot, kuka kerää varoja ja mitä varten varoja kerätään. Voit myös pyytää muita jakamaan tiimisivun linkkiä eteenpäin!

2. Tukijat tekevät ostokset itse verkkokaupassa tiimimme koodia XXXXX käyttäen. Tukijan ostoksista kertynyt tukisumma sekä mahdolliset terveiset ilmestyvät näkyviin reaaliajassa tiimisivumme laskuriin. Tuotteet postitetaan TueTiimiä.fi:n toimesta suoraan tukijoille toimitustavasta riippuen 2-5 arkipäivän sisällä tilauksesta.

On hyvä idea tehdä ensimmäinen tukiostos itse, jolloin osaat tarvittaessa opastaa myös muita tukiostosten tekemisessä. Voit myös vaihtoehtoisesti tiedustella tukijoilta, mitä he haluavat tilata, ja tilata tuotteet yhtenä tai useampana kimppaostoksena. Tällöin sinun tulee itse jakaa tuotteet ja kerätä tukijoilta maksut tilaamistasi tuotteista. 

Täältä löytyy 2-sivuinen varainhankkijan ohje sähköisenä: https://tuetiimia.fi/info-myyjan-info/

Oheisen tukijalistauksen voi tulostaa tai sellaisen voi tehdä vaikka itse tavalliselle paperille. Tukijalistaus on hyvä apu varainhankintaan!

Kiitos kaikille varainhankintaan osallistumisesta!”

Lataa valmis, tulostettava tai sähköpostin liitteenä lähetettävä PDF-ohje varainhankkijoille alla olevasta linkistä!

Tulostetava PDF-ohje varainhankkijoille

Kuvapankki - Kivoja somejakokuvia varainhankinnan tueksi

Somejakokuva on mainio tapa viestiä varainhankinnasta tukijoille!

Näin tallennat ja jaat kuvan:

Tallenna kuva ensin omalle koneelle tai kännykkään. Tietokoneella tallennus tapahtuu painamalla hiiren oikeaa näppäitä halutun kuvan päällä ja klikkaamalla “Tallenna kuva nimellä”. Kännykällä tallennus tapahtuu painamalla kuvaa niin kauan, että esiin tulee valikko, josta voi valita kuvan lisäämisen puhelimen kuviin. Tämän jälkeen kuvaa on helppo jakaa Facebookissa, Instagramissa, Whatsapilla, tekstiviestillä, Messengerissä jne.

  • Muistakaa liittää oman tiiminne henkilökohtainen viestitiimisivunne suora linkki sekä tiimikoodinne somejakokuvan yhteyteen. Kertokaa viestissä kuka kerää varoja, mitä varten ja miten tukeminen tapahtuu.
  • Jotta varainhankinta onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, tiimiläisten kannattaa markkinoida ahkerasti sekä myös tarjoutua auttamaan tukiostosten teossa. Innokkaimpia tukijoita ovat yleensä isovanhemmat, vanhempien sisarukset, kummit, työkaverit, ystävät ja naapurit.

Etkö löytänyt sopivaa kuvaa?

Mikäli ette löydä kuvapankista mieluista kuvaa tai haluatte käyttää kuvassa omaa valokuvaanne tai logoanne, voitte lähettää toiveet meille sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@tuetiimia.fi.

Räätälöimme tiimillenne oman somejakokuvan täysin maksutta!

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.