Nappaa tästä itselle tai lahjaksi huippuluokan frisbee ja tue samalla tiimiä reilulla tukisummalla!

Valitse Active Base Shogun frisbee tai Active Base Sensei frisbee, ja kolmesta eri värivaihtoehdosta: valkoinen, pinkki tai sininen.

Active Base Shogun frisbee

Shogun on hidas ja vakaa putteri joka toimii myös tuulisilla keleillä. Sopii monenlaiseen tarkoitukseen kuten lähestymisiin ja draiveihin unohtamatta tietenkään puttaamista. Tämä putteri on suunniteltu kestämään hyvää voimaa, ja se tarjoaa mukavan ergonomisen tuntuman ja luotettavan lennon, kun se heitetään tiiltä ja puttausta/lähestymistä varten.

Sopii myös aloittelijoille.

Shogun tarjoaa suhteellisen suoran lentokuvion, jossa on hieman matalan nopeuden häivytystä, jolloin se kestää kohtalaista tuulenvastusta osumatarkkuudella. Shogun on mestari viheriöillä ja upshoteilla kaikilta etäisyyksiltä.

Nopeus: 2

Liito: 4

Turn: 0

Fade: 2

Muovi: Active

 

Active Base Sensei frisbee

Erinomainen valinta niin vasta-alkajille kuin kokeneille pelaajille!

Sensei on miellyttävän matalaprofiilinen putteri, joka istuu napakasti käteen kuin käteen sen tasaisen lentopinnan ansiosta.

Lennoltaan tämä putteri on suora niin kovissa kuin hitaissa nopeuksissa ja lennon lopussa se tarjoaa kevyen feidin, jonka ansiosta putteri tarraa hyvin ketjuihin.

Tämä kiekko on myös erinomainen valinta lähestymisiin sekä jopa putteridraiveihin sen neutraalin lentoradan ja minimaalisen feidin ansiosta.

Tämä putteri pitää sille annetun kulman erinomaisesti – Kokeile myös kämmeneltä!

VALITSE MALLI:

Active Base Shogun frisbee, Active Base Sensei frisbee

VALITSE VÄRI:

Valkoinen, Pinkki, Sininen

Discmania / Active Base Frisbee (Valitse malli ja väri!)

9,90

Tuki tiimille: 3,50 €

ISO TUKI TIIMILLE!

Mahtava frisbee niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin. Valitse mieluinen kolmesta väristä tai tilaa vaikka kaikki!

Tyhjennä

Discmania

Suomalaislähtöisen Discmanian korkealaatuiset frisbeegolf-tarvikkeet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Oletpa sitten frisbeegolfin vastikään löytänyt aloittelija, tai jo vuosia pelannut harrastaja, löydät valikoimista juuri sinulle sopivat pelivälineet!
Lue lisää