Kestävä ja monikäyttöinen lasipullosetti 2kpl. Loistava valinta treeneihin, luennolle tai töihin. Veden juonti on tärkeää!

Settien väri on turkoosi-pinkki tai musta-valkoinen.

Kätevän kokoisia ja sopii vaikkapa käsilaukkuun. Pullojen koko on 600ml.

PULLO KONEPESUN KESTÄVÄ. Korkki ei kestä konepesua.

Kestävissä lasipulloissamme on leveä suuaukko, joka tekee näistä monikäyttöiset. Lasipulloihin saa kätevästi vaikka paksun evässmoothien mukaan! Pullot on helppo pitää puhtaina, koska ne kestävät konepesun. Pulloissa on kaunis muotoilu, bambukorkki, kantonauha ja tyylikäs irroitettava silikonisuoja. Pullot myydyn kahden kappaleen seteissä, joiden värit on musta-valkoinen & pinkki-turkoosi.

Pienet arkiset päätökset ovat niitä, jotka tuovat suurimmat muutokset. Lapset seuraavat läheltä päivittäisiä valintojamme ja oppivat niistä. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaankin se kestävämpi vaihtoehto.

Lasinen juomapullo on oiva valinta varainhankinnan tuotteeksi, koska pelikentillä, treeneissä jne. tarvitaankin hikoilun vastapainoksi paljon nestettä ja lasipullo on loistava tähän tarkoitukseen.

Paino 0,060 kg
Värit

Turkoosi + Pinkki, Musta + Valkoinen

Lovin / Lasipullot silikonilla 600ml, 2kpl (Valitse värit)

19,90

Tuki tiimille: 7,00 €

Kestävissä lasipulloissamme on leveä suuaukko, joka tekee näistä monikäyttöiset. Lasipulloihin saa kätevästi vaikka paksun evässmoothien mukaan! Pullot on helppo pitää puhtaina, koska ne kestävät konepesun. Pulloissa on kaunis muotoilu, bambukorkki, kantonauha ja tyylikäs irroitettava silikonisuoja.

  • Pullot myydään kahden kappaleen setissä.
  • Valitse värit: turkoosi ja pinkki tai musta ja valkoinen.
Tyhjennä

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää