Hulavyö on monipuolinen tukivyö treeniin ja vapaa-aikaan!

Hulavyö on monikäyttöinen. Se tukee keskivartoasi niin hularengastreenin aikana kuin arjen askareissa. Se voi auttaa myös väsyneeseen selkään tai selkäkipuun. Voit käyttää hulavyötä myös pyöräillessä, kävellessä, pallopeleissä ja kuntosaliharjoittelussa.

“Voin suositella. Todella hyvä! Nyt hulavannetta pystyy käyttämään kunnolla.”

Hulavyö on sinulle jos haluat harjoitella hulavanteella pidemmän aikaa ja erityisesti ehkäistä mustelmien syntymistä. Hulavyö sopii sinulle, jos ihosi on herkkä tai keskivartalosi lihakset kipeytyvät helposti.

Hulavyö on valmistettu SBR-kumista, joka on elastinen ja se sopii kaikille vartalotyypeille. Hulavyö on 18,5 cm leveä. Se suojaa keskivartaloasi leveältä alueelta, haluat sitten pyörittää hulavannetta ylemmässä tai alemmassa osassa vyötäröäsi.

Hulavyössä on 3-kertainen tarrakiinnitys, joten se istuu napakasti vyötärön ympärille ja pysyy paikallaan reippaassakin hulan pyörityksessä. Pitkien tarranauhojen avulla löydät helposti sinulle sopivan kireyden.

Paksu ja miellyttävän tuntuinen SBR-kumi suojaa keskivartaloasi mustelmilta ja pitää keskivartalosi lihakset lämpiminä. Voit pitää hulavyötä joko vaatteiden päällä tai niiden alla. Hulavyö suojaa vaatteitasi ja ehkäisee niiden kulumista.

VINKKI: Hanki laadukas painohulavanne ja treenaa keskivartalo huippukuntoon!

Näin valitset sinulle sopivan kokoisen hulavyön

  1. Mittaa vyötärösi ympärysmitta
  2. Valitse vyötärön ympärysmittaa vastaava koko alla olevasta taulukosta
hulavyö kokotaulukko

TUOTETIEDOT:

  • Materiaali: SBR kumi ja tarrat
  • Voidaan käyttää myös keskivartalon tukemiseen
  • Kokojen pituudet: M: 90 cm, L: 100 cm, XL: 110 cm
  • Koko valitaan vyötärön ympäryksen mukaan

 

Koko

M, L, XL

Lifeturn / Hulavyö, tukivyö

HULAVYÖ AKTIIVISEEN HARJOITTELUUN JA VÄSYNEELLE SELÄLLE!

Hulavyö on monikäyttöinen. Se tukee keskivartoasi hulatreeniä tehdessä sekä myös arjen askareissa. Se voi auttaa myös väsyneeseen selkään tai selkäkipuun. Voit käyttää hulavyötä myös pyöräillessä, kävellessä, pallopeleissä ja kuntosaliharjoittelussa.

  • Tukee keskivartaloa arjen askareissa sekä treenatessa.
  • Ehkäisee mustelmien syntymistä hularengastreenin aikana.
  • Pidentää hularengas-harjoitteluaikaa.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Lifeturn

Lifeturn on suomalainen kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteet kuntoiluun, terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää