Klassikon kuuluu killua käsilaukuissa, kasseissa ja repuissa. Monelle aikuiselle jo lapsuudesta tutut pehmoheijastavat ovat kehittyneet nyt ystävällisemmiksi, hakaneulattomiksi versioiksi. Näissä pehmoheijastavissa on avaimenperämäinen metallinyöri, jossa helppo metallisulku. Ei enää repeämiä hihoissa tai kiusallisia pistoksia hakaneulan auetessa.

Paketissa avaimenperä on 4 erilaista: pallo, kukka, sydän ja tähti.
Kaikkien muotojen halkaisija on noin 6cm.

Neljän heijastavan avaimenperän paketti. Helppo metallisulku, ei pistäviä hakaneuloja, ei katkeavia puuvillanaruja.

Tämä pehmeä heijastin on helppo lisätä lapsen jokaiseen reppuun ja laukkuun!

HUOM! Tuotetta ei ole sertifioitu henkilösuojaimeksi.

Pehmoheijastimessa ei ole logoa ja se sopii siksi erinomaisesti varainhankintaan. Tuotetta on helppo suositella paitsi perheille, myös yrityksille liikelahjaksi, yrityslahjaksi tai vaikka joululahjaksi. Onko joulukortit jo suunnitteilla? Pikkujoulun paketit mietinnässä? Tuote on helppo liittää joulukorttiin tai vaikka käytännölliseksi paketin koristeeksi isompaan lahjaan. Tämä on huomaavainen lahja myös lähipiiriin. Miksei myös käytännöllinen ja välittävä muistaminen vaikka opettajalle tai päiväkodin ohjaajalle?

Paino 0,060 kg

Heijastavat avaimenperät 4kpl paketti

9,90

Tuki tiimille: 6,00 €

Käytä heijastavaa avaimenperää esimerkiksi laukkukoruna tai vetoketjun vetimenä repussa tai takissa. Pallo, kukka, sydän ja tähti – kaikkien halkaisija noin 6cm.

Paketissa 4kpl

Tämä on erinomainen tukituote, tilaa vaikka useampia!

Varasto loppu