Luonnotar-pihkasalva on supersuosittu uutuustuote, jolla hoidat koko perheen ihopulmat, lemmikkiä unohtamatta!

  • Riittoisa 15 % pihkasalva 25 ml purkissa
  • Valmistettu käsityönä käsin kerätystä lapin ikimetsien kuusenpihkasta, oliiviöljystä, luomu sheavoista ja kotimaisesta luomu- ja pharmacialaatuisesta mehiläisvahasta. Ei sisällä muita ainesosia.
  • Tuotteen pihka on ns. passiivista kuusenpihkaa, joka on kerätty puuta vahingoittamatta.
  • Ihana lahjaidea!
  • Luonnotar Pihkasalva on valittu Luonnonperintösäätiön viralliseksi tukituotteeksi ja on näin mukana tukemassa kotimaisen luonnon monimuotoisuuden suojelua.

Mihin tuotetta käytetään?

Salva tehdään pienissä erissä käsin laadun varmistamiseksi. Salva sopii kaikille vauvasta vaariin ja käy kaikille ihotyypeille. Hoidat sillä myös herkkää ja haastavaa, kuivaa atooppista ihoa. Salva rauhoittaa kutinan, kosteuttaa ja uudistaa ihoa turvallisesti sekä tehokkaasti. Salva sopii moniin muihinkin ihopulmiin kuten psoriaksesta kärsivän ihon hoitoon, akneen, kovettumiin ja halkeamiin yms. Se tehoaa hiiva- ja bakteeritulehduksiin sekä allergisiin ihottumiin. Hoidat Luonnotar Pihkasalvalla myös pienet tapaturmat kuten ihorikot, hiertymät, lievät palovammat yms.

 Luonnotar Pihkasalva sopii myös lemmikeille ja on erityisen suosittua koirien ja hevosten ihonhoidossa. Hoidat salvalla parhaan ystäväsi ihopulmat ja pienet tapaturmat turvallisesti ja tehokkaasti. Se on erinomainen tassusalva, jota käyttämällä pidät koirasi tassut kunnossa ja ennaltaehkäiset ongelmien syntyä.

Tue samalla Luonnonperintösäätiötä ja Suomen luonnon suojelua!

Luonnotar on nimensä mukaisesti luonnon ja eläinten ystävä. Luonnotar tukee useita eläinsuojeluyhdistyksiä ja Luonnotar Pihkasalva on valittu Luonnonperintösäätiön viralliseksi tukituotteeksi ja on näin mukana tukemassa kotimaisen luonnon monimuotoisuuden suojelua.

Ainoa este salvan käytölle on hartsiallergia. Jos olet asiasta epävarma, kokeile salvaa ensin pienelle, huomaamattomalle ihoalueelle.

Luonnotar Pihkasalva 25ml

19,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Luonnonmukainen kuusenpihkavoide sopii pienten ihovaurioiden hoitoon koko perheelle vauvasta vaariin ja lemmikkiin! Tuote on myös Luonnonperintösäätiön virallinen tukituote.

  • 15 % kuusenpihkavoide, 25 ml purkki
  • Valmistettu käsityönä Suomessa

Varasto loppu

Luonnotar

Luonnotar-pihkasalva valmistetaan käsityönä laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista. Arvoihimme kuuluu kotimaisen luonnon vaaliminen ja suojelu. Luonnotar-pihkasalva onkin valittu myös Luonnonperintösäätiön viralliseksi tukituotteeksi. Pihkavoidetta on saatavana kahdessa eri pakkauskoossa: 15 ml ja 25 ml purkeissa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää