45 erilaista hauskaa peliä, joiden parissa viihtyy koko perhe!

Monipuolinen ja hauska pelipakka on helppo ottaa mukaan matkalle, mökille tai vaikkapa auton takapenkille. Pakkauksessa on mukana pyyhittävien pelipohjien lisäksi 2 pyyhittävää tussia ja noppa. Peleissä on vanhojen tuttujen pelien – laivanupotus, bingo – lisäksi upouusia hauskoja pikkupelejä – timanttijahti, salasana – yhteensä 45 innostavaa peliä.

Paitsi että lapsilla on hauskaa, yhdessä pelaaminen kehittää samalla loogista ajattelua, sosiaalisia taitoja ja keskittyimiskykyä. Pelien kesto 5–20 minuuttia. Nämä puuhakortit tuovat peli-iloa! “Sisarukset viihtyivät hyvin keskenään näiden pelien parissa, halusivat pelata uudestaan ja uudestaan.” (5- ja 7-vuotiaiden lasten vanhempi)

  • Hauskaa ajanvietettä matkalle, mökille ja iltapäivien iloksi!
  • Mukana pyyhittävät pelipohjat, 2 tussia ja noppa.
  • Pelaa uudestaan, uudestaan ja uudestaan pyyhittävien pelipohjien ansiosta!
  • Design from Finland -sertifioitu tuote
Paino 0,340 kg

Oppi&ilo / Pelipakka -puuhakortit, 6-99v

16,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Oppi&ilon Pelipakka sisältää 45 hauskaa peliä!

  • Hauskaa ajanvietettä matkalle, mökille ja iltapäivien iloksi!
  • Mukana pyyhittävät pelipohjat, 2 tussia ja noppa.
  • Pelaa uudestaan, uudestaan ja uudestaan pyyhittävien pelipohjien ansiosta!
  • Kotimaisten kuvittajien kädenjälkeä!

Vain 6 varastossa

Oppi&ilo

Oppi&ilon tarina alkoi vuonna 2008. Se on osa Sanoma Pro:ta, joka on suomalainen oppimateriaalikustantaja. Yli 130 vuoden kokemus oppimateriaalien parissa antaa toiminnallemme vahvan pedagogisen pohjan ja myös selkeän vision oppimisen tulevaisuudesta.

Tuotteemme on suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten luomia ja suunnittelemia. Myös kuvitukset ovat kotimaisten kuvittajien kädenjälkeä. Tuoteperheestämme Summanmutikan tuoteryhmälle on myönnetty Design From Finland-merkki.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...