3 pussia mineraalirikasta Himalajan ruususuolaa riittää hetkeksi! Osta itselle, jaa ystävän kanssa tai anna lahjaksi. Mausta ja nauti!

HIMALAJAN RUUSUSUOLA

Kaikki suolat eivät ole samanlaisia. Himalajan kristallisuola eli ruususuola on syntynyt hitaasti Intian ja Euraasian mannerlaattojen törmäyksen tiukassa syleilyssä, kiteytyen kuivuvien alkumerien suolasta mineraalipitoisiksi kristalleiksi. Siksi suolaa kutsutaan myös Himalajan kristallisuolaksi. Kaunis syvän ruusunpunainen väri kertoo suolan mineraalirikkaudesta. Himalajan ruususuola on peräisin alkumeristä, joita ei ole liannut yksikään öljytankkeri tai rahtialus – Himalajan Kristallisuola on aidosti saasteeton luonnontuote.

Miten Himalajan ruususuolaa käytetään?
Kristallisuola korostaa lempeästi ruoan luonnollisia makuja, ja on siksi monen huippukokin valinta. Ruususuolan erittäin tiivis kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevaa ja aromikkaan pehmeän makuista. Hienoksi jauhettu Himalajan kristallisuola sopii kaikkeen ruoanlaittoon.

Miksi valita Himalajan ruususuola?
Toisin kuin valkoinen jalostettu suola, ruususuolaan ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. Ruususuola sisältää luontaisesti pieniä määriä myös muita Himalajan maaperän mineraaleja, kuten mm. kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja rautaa. Mineraalien osuus suolassa on kuitenkin sen verran pieni, että suosittelemme ehdottomasti varmistamaan näiden elimistölle tärkeiden ravintoaineiden riittävän saannin monipuolisella ruokavaliolla.

Mitään suolaa ei voida merkitä luomuksi, mutta ruususuola on täysin puhdas luonnontuote. Himalajan Kristallisuola tuotetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Reilun Kaupan sertifikaatti voidaan myöntää ainoastaan viljelytuotteille, mitä louhittu Himalajan ruususuola ei ole. Siksi käytössämme on sisäinen laadunvalvontajärjestelmä.

Eettisyys
Suomalainen Organic Health on maahantuonut Himalajan kristallisuolaa eli ruususuolaa Suomeen jo yli kymmenen vuoden ajan. Eettisesti tuotettu Himalajan ruususuola tuotetaan aina reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, eikä sen tuotannossa käytetä koskaan lapsityövoimaa. Takaamme työntekijöille työterveyshuollon ja sairaanhoitopalvelut, koulutusmahdollisuuksia, ja alueen keskitasoa paremman palkan työstä.

Organic Health / Himalajan ruususuola 3x500g, luomu

10,90

Tuki tiimille: 2,50 €

3 pussia korkealaatuista ja hienojakoista himalajan ruususuolaa. Tästä setistä riittää vaikka tuliaisiksi!

Kristallisuola korostaa lempeästi ruoan luonnollisia makuja, ja on siksi monen huippukokin valinta. Ruususuolan erittäin tiivis kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevaa ja aromikkaan pehmeän makuista. Hienoksi jauhettu Himalajan kristallisuola sopii kaikkeen ruoanlaittoon.

Varasto loppu

Organic Health

Organic Health on hyväntuulinen luomuruokatukku Tampereelta. Toimitamme luomutuotteita ja kotimaisia tuotteita kaikkialle ympäri Suomea.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää