Kotimaista hoivaa vaatteillesi!

Ekologinen, vegaaninen Usva Pyykkipulveri sopii pyykinpesuun koneessa tai käsin. Pyykkipulveri on myrkytön, lisä/säilöntäaineeton, eikä se sisällä zeoliittia.

  • Yhden pussin riittoisuus: n. 30-40 pesukertaa.

Pyykkipulveri toimii myös tekstiileissä tahrojen poistossa sekä wc:n ja kylpyhuoneen siivouksessa, kunhan huuhtelet jälkikäteen. Tuote on tuoksuton ja näin ollen tuoksuvat Usva pyykkietikat Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä Vanilja sopivat vallan mainiosti huuhteluaineeksi.

Käyttöohje pyykinpesussa:
Lisää 1-2rkl pesukoneen pesuainelokeroon, pese 30- 60 asteessa.

Käyttöohje tahranpoistoon:
Ota teelusikallinen tai enemmän , riippuen tahran koosta, lisää muutama pisara vettä, sekoita tahnamaiseksi. Levitä tahran päälle, anna vaikuttaa 15min -2h, pese koneessa tai käsin.
**Ps. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan ettei tekstiilin väri kärsi.**

Ainesosat:Sodium bicarbonate, sodium carbonate, magnesiumsulfaatti,NaCI.
Pakkaus: 500g. Minigrip suljennalla , sisältä muovitettu pussi.
Ei lasten käsiin. Varottava joutumasta silmiin tai suuhun.

Usvan pyykkipulveri ja pyykkietikat ovat valmistettu käsin, pienissä erissä.

Usvan Home Care valikoimaan kuuluu pyykkipulverin lisäksi neljä eri tuoksuista pyykkietikkaa: Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä Vanilja.

Usva ekologinen pyykkipulveri

12,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Suomessa valmistettu Usva -sarjan ekologinen pyykkipulveri sopii pyykinpesuun koneessa ja käsin. Pyykkipulveri on tuoksuton.

  • 500g pussi: Riittoisuus n. 30-40 pesukertaa.

Usvan Home Care valikoimaan kuuluu myös neljä eri tuoksuista pyykkietikkaa: Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä Vanilja

Vain 7 varastossa

Usva Home Care

Suomalaiset Usvan pyykkietikat ovat valmistettu käsin, pienissä erissä kotimaisesta väkiviinaetikasta sekä laadukkaista tuoksuöljyistä. Ekologinen Usva-sarja sopii varainhankintaan, koska tuotteet ovat joka kodissa tarpeellisia.
Lue lisää