Reikä vaatteessa? Vaatelaastari® paikkaa vaatteet helposti ja tyylikkäästi!

8 kpl Paikkamix -säästöpakkaus on saatavilla vain TueTiimiä.fi verkkokaupasta. Osa tuotteen myyntihinnasta ohjataan hyväntekeväisyyteen!

Vaatteessa reikä, eikä! Polvista puhki kuluneet housut, hihansuusta repsottava takki tai helmasta reikiintynyt paita saavat uuden elämän nerokkaan vahvan ja vettähylkivän itsekiinnittyvän tekstiilipaikan ansiosta. Vaatelaastari® on suomalaisten äitien innovaatio: hankaamalla ilman silitystä kiinnittyvä, muotoilijoiden suunnittelema tuote, joka pidentää vaatteiden käyttöikää ja kestää menossa mukana pesusta toiseen. Soveltuu niin sisä- kuin ulkovaatteidenkin paikkaamiseen.

Vaatelaastari® soveltuu tekstiilituotteiden, kuten ulko- ja sisävaatteiden, jalkineiden, laukkujen ja asusteiden korjaamiseen sekä esimerkiksi tahrojen peittämiseen tai ihan vain koristeluun. 

  • Vaatelaastari® Paikkamix sisältää 8 kpl itsekiinnittyviä tekstiilipaikkoja
  • Helppo kiinnittää hankaamalla, silitystä tai ompelua ei tarvita
  • Kestää konepesun

Lue lisää: www.vaatelaastari.fi

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka ja ota vastaan #paikkaushaaste

Paino 0,025 kg

Vaatelaastari® Paikkamix MUSTA 8kpl säästöpakkaus

21,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Pakkaus sisältää 8 kpl mustia tekstiilipaikkoja.

  • Helppo kiinnittää käsin hankaamalla.
  • Sisä- ja ulkovaatteiden paikkaamiseen, peittämiseen ja koristeluun.
  • Suomalaisten äitien innovaatio, Design from Finland & Avainlippu-tuote!

Varastossa

Vaatelaastari® / FabPatch Oy

Vaatelaastari® on kaunis, helppo ja nopea tapa paikata tai koristella tekstiiliä. Se kiinnitetään minuutissa lujasti painamalla. Oikein käytettynä Vaatelaastari® kestää useita pesukertoja. Vaatelaastari® soveltuu useisiin käyttökohteisiin, kuten vaikkapa villasukkiin ja tennareihin. Kokeilemalla löydät!

Vaatelaastari® on arjen tarpeesta lähtenyt innovaatio. Se valmistetaan Suomessa ja sen kuosit ovat suomalaisten suunnitteljoiden käsialaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää