Näiden laadukkaiden kangaskassien valmistus työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia.

Suomessa painetut ja valmistetut kangaskassit esittelevät eri tyylisuuntien taiteilijoita ja muistuttavat taiteen kuuluvan kaikille.

Neljä upeaa kuosia:

  • Kuusamo
  • Sieni
  • Salamantrial
  • Moonclops

Eila Johansson, Kuusamo.

Taiteilija Eila Johansson on piirtänyt koko ikänsä ja hänen teostensa aiheina ovat usein naiset erilaisissa maisemissa. Eila piirtää, maalaa ja askartelee joka päivä, jonka lisäksi musiikki ja laulu ovat lähellä hänen sydäntään. Mustaan kangaskassiin on painettu hänen vaikuttava mustavalkoinen grafiikkatyönsä Kuusamo.

Ville Penttilä, Sieni

Taiteilija Ville Penttilä käyttää teoksissaan usein vahvoja ja runsaita väripintoja, joita maalaa musteilla ja akryylimaaleilla. Hän on myös taitava puupiirtäjä. Valkoiseen kangaskassiin on painettu hänen värikäs teoksensa Sieni.

Kalle K. A. Siltanen, Salamantrial

Taiteilija Kalle K. A. Siltaselle ominaisia tekniikoita ovat perinteinen piirtäminen ja akvarellimaalaus. Hänen työssään näkyy japanilaisen populäärikulttuurin vaikutus, joka yhdistyy henkilökohtaiseen kiinnostukseen myyttisistä olennoista. Valkoiseen kangaskassiin on painettu hänen jännittävä teoksensa Salamantrial.

Sanni Elo, Moonclops

Taiteilija Sanni Elo kuvaa animetyylisessä taiteessaan mieluiten tyttöjä ja kissoja, toisinaan aiheena ovat myös muut eläimet ja hyönteiset. Hän tekee taidettaan digitaalisesti kännykkäsovelluksella tai käsin piirtäen. Vaaleansiniseen kangaskassiin on painettu hänen tunnelmallinen teoksensa Moonclops.

  • Kassin koko: 35x41cm, kahvat 60 cm.
  • Materiaali: 100% puuvilla.
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

Paino 0,04 kg
Kuosi

Kuusamo, Sieni, Salamantrial, Moonclops

Väylä ry / Eettinen kangaskassi (valitse malli)

19,90

Tuki tiimille: 4,00 €

Rajoitettu erä! Suomessa valmistettu kangaskassi, johon painatettu upea erityistaiteen teos. Tuotteen valmistus työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia.

  • Kassin koko: 35x41cm, kahvat 60 cm.
  • Materiaali: 100% puuvilla.
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen kuosin on suunnitellut ja kassin valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
Tyhjennä

Väylä ry

Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla Väylän tuotteen olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää