Ecokoti ja arvot

Yrityksemme valmistaa kotimaisella työllä myrkyttömiä pesuaineita Sinun ja ympäristösi hyvinvoinnin ehdoilla. Tuotteidemme valmistus perustuu meidän omiin ekologisiin elämäntapoihin sekä vastuulliseen yritystoimintaan.

KOTIMAISUUS

Tuotteidemme, tuotannon ja kaiken muun toiminnan kotimaisuusaste on korkea. Olemme Suomalaisen työn liiton jäseniä, Zero Waste Finlandin kannattaja yritys, sekä kuulumme Suomen Ekoyrittäjät Ry:hyn. Tuotteillemme on myös myönnetty Avainlippu-merkki.

SINÄ OLET TÄRKEÄ

Annamme 100 % tyytyväisyystakuun asiakaspalvelustamme. Toimintamme on asiakaslähtöistä, ja Sinä olet meille tärkeä. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin, ja olemme asiakkaillemme läsnä. Olemme helposti tavoitettavissa ja reagoimme aina mahdollisimman pian asiakkaidemme yhteydenottopyyntöihin. Olemme saaneet runsaasti kiitosta nopeasta toimituksestamme sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta, ja tämän tason haluamme pitää jatkossakin.

LÄPINÄKYVÄ JA VASTUULLINEN TOIMINTA

Raaka-aineemme valikoidaan tarkasti, jotta niistä ei ole haittaa Sinulle tai ympäristölle. Tuotteidemme INCI-luettelo on selkeästi luettavissa, sekä kaikkien oman tuoteperheemme tuotteet löytyvät virallisesta kemikaalirekisteristä. Tuotepakkauksemme on kulutuksen kestäviä tai vaihtoehtoisesti kierrätettävää materiaalia. Tilausten lähettämisessä käytettävä materiaali on meille tullutta kierrätyspahvia.

TEHDÄÄN TÖITÄ YHDESSÄ

Työhyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Tämä tietysti korostuu entisestään, koska kyseessä on perheyritys ja ihmiset ovat toisilleen rakkaimpia maailmassa. Välitetään toisistamme, ja autetaan toisiamme aina tilanteen tullen. Jokainen työpäivä oman perheen parissa on siunaus ja jokainen askel vie meidät lähemmäksi meidän yhteistä unelmaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös