Feelia Ruokakaupan missio on helpottaa suomalaisten ruokailuja ja taata kaikille maukas, lämmin, nopeasti lämmitettävä valmis kotiruoka. Tuomme apua kiireen ja ajan puutteen keskelle suoraan kotiovelle kaikkialle Suomeen.

Monet raaka-aineista saapuvat Pyhännälle lähipelloilta. Tuotteet ovat kotimaisista raaka-aineista autoklaavitekniikalla säilyväksi pakattuja, maukkaita kotiruokia. Tuotteilla on pitkä säilyvyys jääkaapissa emmekä lisää valmistuksessa säilöntäaineita.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Feelia Ruokakauppa

Laadukkaista raaka-aineista esivalmistettua lähiruokaa

Feelia Ruokakauppa syntyi ideasta tarjota suomalaisille laadukasta, kotimaista ja ennen kaikkea hyvää ja vastuullisesti valmistettua kotiruokaa. Helpompi ja kiireettömämpi elämä kuuluu jokaiselle. Meille on sydämen asia tarjota laadukasta ja vastuullisesti tuotettua koti- ja juhlaruokaa avuksi arkeen, menuksi mökille, iloksi juhliin ja ”kaveriksi karavaanarillekin”.

Yksittäisten ruokapakkausten lisäksi tarjoamme myös valmiiksi suunniteltuja Feelia Kotiruokabokseja. Toimivien yhteistyökumppaneiden avulla toimitamme ruokaa kaikkialle Suomeen. Lisäksi laajennamme jatkuvasti kylmäkuljetusalueita. Toimiva logistiikka on ruoanverkkokaupan kulmakiviä ja siihen panostamme myös tulevaisuudessa.

 

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös
Valitse tuote