TARINAMME

Luonnon kunnioittaminen, hyvinvoinnin lisääminen arjessa ja aidot materiaalit sekä hyvä suunnittelu ovat kaiken toimintamme ydin. On tutkitusti todettu, että luonnonmateriaalien ja etenkin puun käyttäminen sisustuksessa lisää hyvinvointia ja vähentää stressiä, ja se onkin kestävyyden ohella yksi tärkeimmistä syistä, miksi valitsimme juuri tämän materiaalin tuotteidemme keskiöön. Me haluamme mahdollistaa aktiivisen elämäntyylin arjen kiireiden keskellä sekä lisätä hyvinvointia laadusta ja designista tinkimättä. Katso alta video meistä.

MITEN KAIKKI ALKOI

Saimme oivalluksen siitä, että kuntoiluvälineet voisivat olla myös jotain muuta kuin treenivälineitä – mitä jos ne olisivat osa kodin sisustusta? Huomasimme, että monet markkinoilta löytyvät kuntoiluvälineet on suunniteltu vain toiminnallisuuteen keskittyen, eivätkä niissä käytetyt materiaalit tai muotoilu puhu lainkaan samaa kieltä kotimme sisustuksen kanssa. Tästä johtuen treenaamiseen ja kehonhuoltoon käytettävät välineet löytävät usein tiensä vaatekomeroon tai sohvan alle käytön jälkeen, jolloin ne myös helposti unohtuvat ja treenit jäävät tekemättä. Liikkuminen on luonnollinen osa arkea, kun kuntoiluvälineet sulautuvat osaksi sisustusta eikä niitä tarvitse piilottaa käytön jälkeen

Tänä päivänä kotikuntoiluvälineet ovat vakiinnuttaneet paikkansa osana yhä useamman ihmisen elämäntapaa, ja jotta aktiivisen elämäntyylin ylläpitäminen on vaivatonta ja sujuvaa tulee kuntoiluvälineiden mielestämme olla kodissa yhtä luonteva osa sisustusta kuin olohuoneen sohva tai vaikkapa ruokapöydän tuoli. Sen lisäksi että puu on kaunis, kestävä, ja monikäyttöinen materiaali, on sen käytöllä skandinaavisessa sisustuksessa pitkä historia.

Kun aloimme vuonna 2015 tutkia markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja ja kehittää ideaa laadukkaista skandinaavisista kuntoiluvälineistä, jotka täyttäisivät korkeimmat kriteerit designin suhteen, oli selvää, että vastuullisesti tuotettu puu materiaalina on ylivertainen vaihtoehto visiomme toteuttamiseen – idea FitWoodista oli syntynyt.

MITÄ SEURAAVAKSI

Kuntoiluvälineet, kuten puolapuut ja voimistelurenkaat, ovat tuoteperheemme perusta, ja ne tulevat jatkossakin olemaan merkittävä osa tuotevalikoimaamme. Tällä hetkellä kehitämme kuitenkin tuotteita uusien treenivälineiden lisäksi myös laajemmin aktiivisen elämän ja hyvinvoinnin tueksi. Tuotevalikoimaamme tulee tulevaisuudessa myös uusia lapsille suunnattuja tuotteita, sillä meidän mielestämme myös lasten oppimista ja kehitystä mahdollistavien tuotteiden tulee sopia luontevasti skandinaaviseen sisustukseen.

Tulevaisuudessa panostammekin kolmeen meille tärkeään teemaan: kuntoilu ja kuntoiluvälineet, kodin sisustus sekä lasten kehityksen ja monipuolisen liikkumisen mahdollistaminen. Kaikessa tekemisessämme mukana kulkee FitWoodin ekologiset arvot ja skandinaavinen design.

 

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös