Mikä on Flama?

Flama syntyi palavasta intohimosta tanssiin ja liikkeeseen. Flama on espanjaa ja tarkoittaa liekkiä.

Flama on rennon fiiliksen turkulainen tanssiyhteisö, jolla on kaksi tanssistudiota: Linnankadun Flama (Linnankatu 84) ja Rauhankadun Flama (Rauhankatu 15).

Luovuimme elokuun 2022 lopussa Eerikinkadun studiostamme ja siirryimme sieltä isompiin tiloihin Rauhankadulle.

Flaman yrittäjä Anna Ketopaikka perusti studion vuonna 2017. Viikkoaikataulustamme löytyy tällä hetkellä yli 90 viikkotuntia noin 20 opettajan johdolla.

Tuntivalikoimassamme on monipuolinen kattaus soolo- ja paritanssitunteja latinalaistansseista balettiin ja twerkkaukseen, kehonhuoltoa unohtamatta. Vierailevien opettajien workshopit, tanssitapahtumat ja tanssibileet ovat tärkeä osa Flaman toimintaa.

Tarjoamme ikimuistoisia tanssintäyteisiä ohjelmanumeroita polttareihin, yritysjuhliin, lasten synttäreille, pikkujouluihin ja tapahtumiin.

Arvomme

Flaman arvoja ovat avoimuus, saavutettavuus, erilaisten ihmisten ja kulttuurien kunnioittaminen ja yhteisöllisyys. Liike ja tanssin ilo kuuluu jokaiselle sukupuoleen, ikään, kokoon tai taitotasoon katsomatta.

Flama on tanssistudio, jossa ei kilpailla, suoriteta tai vertailla. Tunneillamme haluamme luoda innostavan, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa jokainen voi nauttia tanssista omana itsenään ja sytyttää oman liekkinsä.

Takaisin ylös