Jeebox

Jeebox-puuhaboksi on lapsiperheiden kuukausittainen yllätyspaketti. Se sisältää ekologisia sesonkiin sopivia puuhaideoita, sekä niihin tarvittavat erikoismateriaalit. Paketti toimitetaan postitse luoksesi. Sinä voit nauttia puuhailusta lapsesi kanssa, sillä enää ei kulu aikaa ja energiaa ideoimiseen ja tarvikkeiden hankkimiseen.

Lue lisää

Näytetään tulokset

Jeeboxin tarina

Perustin Jeeboxin, kun huomasin miten suurta iloa yhdessä puuhailu lapseni kanssa tuo. Nautimme molemmat, kun saamme viettää hetken, jossa pelkästään keskityttiin toisiimme ja yhdessä puuhailuun.

Jeebox tarkoittaakin paljon iloa (=jee) tuovaa pakettia (=box), sillä paketin sisältö mahdollistaa useamman ilontäyteisen yhteisen hetken. Nimi Jeebox viittaa myös siihen reaktioon minkä boksin vastaanottaminen saa aikaan lapsissa: ”JEE postia minulle!” (ja kerrankin muuta kuin mainoksia).

Jee:n kirjaimissa on myös persoonallisempi merkitys. J = Jenny ja E = Emilie, sillä teemme kaikki paketin puuhat aina yhdessä tyttäreni kanssa, ja mukaan pakettiin valikoituu ainoastaan sellaiset puuhat, joista tykkäämme kovasti. Uskon vahvasti, että puuhaboksi tarjoaa myös sinulle ja lapsellesi mielekkäitä yhteisiä hetkiä ja tekemisiä.

Terveisin,
Jenny

Takaisin ylös