KIRJASISKOT OY

Kirjasiskot Oy:n omistaa siskokset Tiina ja Terhi.

Tiina on Terhin isosisko, ja aina pienestä pitäen Tiina on yrittänyt määräillä Terhiä. Terhi ei oikein määräilystä tykännyt. Välillä Tiina oli kuitenkin ihan kiva isosisko, koska hänellä oli tapana kertoa kaikenlaisia hassuja tarinoita, mitä hän itse keksi samalla kuin kertoi niitä.
Aikuiseksi kasvettuaan, Tiina muutti Turusta Irlantiin asumaan irlantilaisten pariin, missä hän asuu vieläkin irlantilaisen aviomiehensä Martinin ja pikkuisen tyttärensä Amandan kanssa. Martin on hyvä soittamaan pianoa, ja myös virittää ja korjailee niitä päivät pitkät ympäri Dublinia. Amanda on hyvä hymyilemään ja itkemään.
Terhi muutti ensin aviomiehensä Samin luokse Askaisiin, mutta sitten Suvi-tytön synnyttyä he muuttivat Raisioon. Siellä he asustelevat vieläkin kolmistaan, tosin Roope-koirakin pitää laskea perheeseen mukaan. Heillä on takapihallaan oma taikametsä, missä he käyvät syksyisin keräämässä mustikoita.
Tiina ja Terhi tulevat nykyään erityisen hyvin toimeen keskenään. Pääsyynä tähän on se, että Tiinan on vaikea komennella Terhiä niin monen meren takaa Irlannista. Siksi he päättivätkin, että pystyisivät tekemään töitä yhdessä, ja he perustivat Kirjasiskot Oy:n. Tiina kirjoittaa tarinat, tuttavansa taiteilija Anni Virta piirtää taivaallisen kauniit kuvat tarinoille, ja Terhi hoitaa toimiston ja kirjojen paketoinnin ja postitukset. Jokaisella on selvät roolit, ja riitaa ei näin pääse syntymään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös