Kotimainen 0,03-tuoteperhe on valmistettu ammattiurheilijoiden toiveita kuunnellen 100 % punajuuresta ilman lisäaineita ja lisättyä sokeria. Löydä omat suosikkisi ja anna punajuuren tuoda potkua sinunkin päivääsi!

Yrityksen taustajoukoissa toimivat ammattijalkapalloilija Antti Niemi, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, keittiömestari Reijo Junkkari, yrittäjä Mikki Korhonen, Mäkiperen tilan Virva ja Ilkka Mäkipere sekä ammattijalkapalloilijat Teemu Pukki, Lukas Hradecký sekä Joona Toivio.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Kolme Sadasosaa Oy

Tarinamme

Kolme Sadasosaa Oy:n tarina alkoi, kun huippu-urheilun parissa ansioituneet ammattijalkapalloilija Antti Niemi, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg ja keittiömestari Reijo Junkkari havaitsivat FC Barcelonan organisaatioon tutustuessaan, että joukkueen ruokavalioon kuului kiinteästi punajuurishotti, jota nautittiin ennen otteluita. Korkean nitraattipitoisuutensa vuoksi punajuuri on pitkään ollut osa erityisesti kestävyysurheilijoiden ruokavaliota, mutta kotimaisia tuotteita ei markkinoilla ollut. Kun mukaan liittyi yrittäjä Mikki Korhonen sekä Mäkiperen tilan Virva ja Ilkka Mäkipere, päätettiin kokeilla samanlaisen juoman valmistusta kotimaisista raaka-aineista.

0,03 Sportshot otettiin hyvin vastaan urheilijoiden keskuudessa, mikä innosti kokeilemaan myös muunlaisten juomien valmistusta punajuuresta. Yhtiön juuret ovat syvällä huippu-urheilussa ja urheiluun liittyvässä ravitsemustieteessä, minkä johdosta tuotteiden luonnollisuus ja lisäaineettomuus ovat olleet alusta lähtien tuotesuunnittelua ohjaava tekijä. Myöhemmin yhtiön omistajiksi ovat liittyneet ammattijalkapalloilijat Teemu Pukki, Lukas Hradecký sekä Joona Toivio.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös
Valitse tuote