Kotimaisesta pellavasta Suomessa valmistetut herkulliset pellavarouheet ja siemennäkkäri täydentävät upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Linseed Oy

Pellavan terveyshyödyt:

Omega-3

Pellavan terveysvaikutukset perustuvat suurilta osin sen sisältämiin monityydyttämättömiin rasvahappoihin, erityisesti omega-3-rasvahappoon. Yhdestä ruokalusikallisesta paahdettua rouhittua pellavaa saat koko päivän tarpeesi alfalinoleenihappoa.

Alfalinoleenihapolla on Euroopan unionin hyväksymä terveysväittämä: auttaa pitämään kolesterolitason normaalina. Hyväksytyt terveysväitteet komission asetus (EU) N:o 432/2012

Lignaani

Pellavan antioksidantti on nimeltään lignaani. Sitä on pellavassa noin 700 kertaa enemmän kuin puolukassa tai ruisleivässä.

Proteiini ja kuitu

Linseed Oy:n valmistama paahdettu rouhittu pellava sisältää 21% proteiinia ja 30% ravintokuituja.
Pellavan kuidut aktivoivat suoliston toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen veren sokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpidossa sitoen sappihappoja.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös
Valitse tuote