Ovelian taustaa

Ovelian idea lähti monen muun hyvän tuotteen tavoin omasta tarpeesta. Olisiko mahdollista kehittää laadukas heijastintuote, joka on sekä hyvän näköinen asuste, että oikeasti tehokkaasti joka suuntaan näkyvä? Olisiko mahdollista keksiä heijastinliiville hyvännäköinen vaihtoehto, joka olisi myös helppokäyttöisempi ja sellainen, jota kehtaisi käyttää kaupungissakin? Mitä jos siihen saisikin kännykän ja muut tärkeät tavarat mukaan?

Näin Ovelia lähti muotoutumaan ja lopulta sinnikkään suunnittelun ja testaamisen jälkeen löysi muotonsa. Sinänsä yksinkertaiselta tuntuva idea ei ollutkaan yhtään niin helppo toteuttaa, kuin mitä ensiksi ajatteli.

Oveliaa suunniteltiin ja testattiin vuoden päivät kahden naisen voimin ja lopulta se julkaistiin uutuustuotteena Suomen Kädentaidot -messuilla marraskuussa 2014. Jo ensimmäiset messut osoittivat sen, että sama tarve tyylikkäälle ja monikäyttöiselle heijastimelle on muillakin.

Seuraathan meitä myös Instagramissa @oveliaofficial ja @oveliateam!

Ovelia …koska olet korvaamaton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös