Huolellista käsityötä arktisista raaka-aineista
Huolellisesti käsityönä vain parhaista ainesosista valmistettu Taiga-suklaa tunnetaan rikkaasta makumaailmastaan, ensiluokkaisesta laadustaan ja arktisesta luonnosta inspiraationsa saaneista villeistä makuyhdistelmistään. Käytämme suklaassamme maku-aineina vain puhtaita raaka-aineita kotimaisilta lähi- ja pientuottajilta. Unohtamatta tietysti tumman suklaan tutkittuja positiivisia terveyshyötyjä kuten terveyttä ja hyvinvointia edistäviä antioksidanttisia flavonoideja ja serotoniinin esiastetta tryptofaania, jota kutsutaan myös onnellisuushormoniksi. Taiga Chocolaten marjat säilyttävät pakastekuivausprosessissa peräti 97% vitamiineista, joten suklaamme ovat todellista superfoodia niin mielelle kuin myös keholle. Täyteläisen Taiga-suklaan aistikkuus ei peitä makuja alleen vaan marjojen aromit tulevat näin ennenkuulumattomalla tavalla esille. Suklaamme sisältää 56% kaakaota, joka takaa suussa sulavan runsaan makuelämyksen ilman turhia lisäaineita.
Suklaan ainesosista ihastuttava luonnollinen vanilja-aromi tulee puolestaan madagaskarilaiselta pientuottajalta.
Vastuullisesti tuotettua palkittua laatusuklaata
Vastuullisena toimijana tavoitteenamme on tarjota seikkailijasieluisille asiakkaillemme ensiluokkaisia makuelämyksiä, jotka voidaan nauttia vain ja ainoastaan hyvällä omatunnolla. Me Taiga Chocolatella olemme pitäneet huolen siitä, että suklaan tuotanto on tapahtunut kestäviä arvoja tarkasti noudattaen jokaisessa työvaiheessa.
Rohkeus, innovatiivisuus sekä intohimo Suomen luontoa kohtaan on tehnyt Taiga Chocolatesta palkitun toimijan myös globaalilla markkinalla. Taiga Chocolate on palkittu vuonna 2018 Hongkongissa parhaan luonnollisen- ja orgaanisen tuotteen kategoriassa kansainvälisellä NOPA-messulla. Tämän lisäksi meidät palkittiin myös parhaana makeistuotteena Singaporessa Asia Food Innovation 2019 palkintoseremoniassa.