PALVELU, JOKA SYNTYI RAKKAUDESTA LEMMIKKEIHIN

Tassuvahti syntyi kestämättömästä eläinkuumeesta. Päivittäin oli ikävä omia lemmikkejä, eikä millään sitä saanut tainnutettua. Jos tutut ja sukulaiset kyselivät koira- tai kissavahtia, vastaus oli heti kyllä! Yksi päivä totesimme, että tätähän voisi tehdä työksi jopa, kun se ei työltä tunnu. Näin Tassuvahdin tarina alkoi.

Aloimme tutkia lemmikkien hoitopaikkojen tilannetta pääkaupunkiseudulla, ja huomasimme puutteen. Näin alkoi ensimmäiset askeleet ideamme toteuttamiseen. Tahdoimme perustaa palvelun, jonka arvot perustuvat neljään asiaan: joustavuuteen, yksinkertaisuuteen, erinomaiseen palveluun ja rakkauteen eläimiä kohtaan.

Keväällä 2017 Tassuvahti lanseerattiin. Töitä on riittänyt vaikka muillekin jakaa, jonka takia olemme ottaneet mukaan Tassuvahti-tiimiin muutaman lisäavun alkuvuodesta 2017. Meitä on tänä päivänä yli 50 Tassuvahtia, joiden mielestä eläinten kanssa oleminen ei tunnu työltä, vaan se on aina hauskaa.

Visiomme on vähentää yksin kotiin jäävien lemmikkien määrää, kun omistaja on töissä tai matkoilla, rakkaudella lemmikkiä kohtaan ja palvelun helppous keskipisteenä.

Tassuvahdin perustaja on Jonathan Lindholm, nuori opiskelija joilla on sekä eläinrakkaus että yrittäjyys veressä.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös