Vähänkäytetty.fi on Suomen suosituin nettikirppis, josta löydät yli 250.000 tuotteen valikoiman! Vähänkäytetty.fi:ssä myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Täällä voit unohtaa yv:t ja av:t, sillä palvelumme on tavallinen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita samalla kertaa usealta eri myyjältä. Toimitamme kaiken sinulle yhdessä paketissa, vain yhdellä toimituskululla!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Vähänkäytetty.fi

Turvallista ja helppoa ostaa ja myydä!

Vähänkäytetty.fi:stä on nopeasti kasvanut Suomen suosituin second hand -tuotteiden verkkokauppa, joka pyrkii tarjoamaan juuri Sinulle sopivimman tavan ostaa ja myydä. Pidetään kiertotalouden rattaat pyörimässä yhdessä!

Vähänkäytetty.fi:ssä shoppailu on 100 % turvallista. Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia tuotteidesi esillelaitosta eikä vastailla ostajien kysymyksiin tai hintatarjouksiin. Ainutlaatuisen palvelukonseptimme ansiosta hoidamme puolestasi myymiesi tuotteiden esillelaiton, myymisen, lähettämisen ostajille sekä asiakaspalvelun.

Mukana tekemässä yhdessä hyvää

Jokaisesta Vähänkäytetty.fi verkkokaupan lahjakortista lahjoitetaan reilu tukisumma varainhankitaa tekevälle luokalle, seuralle tai yhdistykselle!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös
Valitse tuote