NOTHING BUT PRETTY THINGS AND BETTER CHOICES

“Ostamalla tuotteitamme tuet kahden naisen unelmaa, kotimaista yrittäjyyttä, sekä vastuullista tuotantoa tänään ja huomenna.”

Me, Xeraliving-brändin perustajat Jenni ja Veera, uskomme vastuullisuuteen, ekologisuuteen ja yhteiseen tekemiseen paremman ja kauniimman huomisen puolesta. Yhdessä olemme enemmän.

Haluamme tuottaa koteihin iloa kauniilla, kestävillä ja harkituilla sisustustuotteilla. Haluamme olla etujoukoissa luomassa tarkastelua kestävää tekstiiliteollisuutta. Me luomme huomisen sisustuksen.

Lupaamme sinun tietävän mitä ostat, kun valitset Xeraliving-tuotteen. Huolellinen suunnittelu, tarkoin valitut materiaalit ja laadukkaasti viimeistellyt yksityiskohdat konkretisoituvat tuotteeksi, jonka matkan me ja sinä tiedämme alusta saakka. Halusimme kirjoittaa tarinaa, jonka jokainen luku on avoinna myös sinulle. Ostaessasi meiltä tiedät mistä ja miten tuotteemme ovat päätyneet sinun käsiisi. Tarinamme elää kaikissa kodeissa, joihin tuotteemme päätyvät.

Ostamalla tuotteitamme tuet kahden naisen unelmaa, kotimaista yrittäjyyttä, sekä vastuullista tuotantoa tänään ja huomenna.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös