Yrttihertan kuivatuotteet soveltuvat niin arkeen kuin juhlaankin – ruoanlaittoon, leivontaan ja sellaisinaan nautittaviksi esimerkiksi jogurtin tai smoothien joukossa.

Käytämme ainoastaan kotimaisia raaka-aineita, jotka kuivataan hellästi ravintoaineet mahdollisimman hyvin säilyttäen. Suosimme luonnontuotteita ja hävikkiuhan alla olevia raaka-aineita sekä pakkaamme tuotteemme ekologisiin 100% kierrätysmateriaaleista valmistettuihin pakkauksiin.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Lue lisää

Yrttihertta

Makua, väriä ja voimaa Suomesta!

Maukkaita jauheita kotimaisista kasviksista, marjoista ja yrteistä!

Uskomme että puhtaimmat, laadukkaimmat, turvallisimmat ja maukkaimmat raaka-aineet tulevat Suomesta. Suomen hyvä ilmanlaatu, saasteeton maaperä sekä puhtaat ja runsaat vesivarat mahdollistavat kotimaisille marjoille, yrteille ja kasviksille mitä parhaimmat kasvuolosuhteet.

Kasvikset ovat terveellisen ruokavalion perusta, ja niitä olisi hyvä syödä runsaasti ja monipuolisesti. Yrttihertan tuotteilla voi helposti lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa käyttämällä niitä esimerkiksi keitoissa, kastikkeissa ja leivonnaisissa sekä sellaisinaan esimerkiksi jogurtin ja smoothien joukossa. Tuotteemme eivät korvaa tuoreita kasviksia, mutta toimivat erinomaisena lisänä tuoden ruokiin väriä, makua sekä rikkaita ravintoaineita!

Kasvisten suosiminen kaikissa muodoissaan on myös ympäristön kannalta viisas teko – erityisesti kun niitä nautitaan sesonkien mukaisesti ja kaikki syötävät osat hyödyntäen. Yrttihertta pyrkii mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään hävikkiuhan alla olevia raaka-aineita sekä luonnon omia antimia.

Yrttihertta tarjoaa tuotteillaan makua, väriä ja voimaa elämään – ympäristöä kunnioittaen.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös
Valitse tuote