Varaslähtö varainhankintaan! – 5 syytä aloittaa varainkeruu kesällä

26.6.2023

Kunpa olisi olemassa niin helppo varainhankinta, että voisi kerätä rahaa luokalle, yhdistykselle ja harrastuksia varten kesälläkin…

Perinteisesti varainhankintaan kuuluu keksien, sukkien, wc-paperin tai muiden tuotteiden myyminen ja toimittaminen ovelta ovelle, mikä voi olla kauhea urakka sekä nuorille että vanhemmille, opettajille ja joukkuejohtajille.

Mutta varainhankinnan ei tarvitse olla niin hankalaa!

Koska TueTiimiä.fi mahdollistaa täysin digitaalisen varainhankinnan, voitte nyt kerätä rahaa joukkueelle, seuralle, yhdistykselle tai luokalle helposti myös kesällä. 

Miksi?

Tässä on 5 syytä, miksi kesävarainhankintaa kannattaa kokeilla:

 

1. Kesällä on enemmän vapaa-aikaa ja joustavuutta

Muina vuodenaikoina nuorilla ja aikuisilla, erityisesti opettajilla, joukkuejohtajilla ja kiireisillä vanhemmilla, on rajoitetusti aikaa käyttää varainhankintaan. Varainkeruusta tulee usein turhautumisen ja stressin lähde, kun pitää samanaikaisesti yrittää tasapainoitella vapaa-aikaa, töitä, koulunkäyntiä ja muita sitoumuksia.

Varainhankinta kesällä avaa mahdollisuuksia muulloin kiireisille nuorille ja vanhemmille, joilla on kesällä huomiosta ja ajasta kilpailevia asioita usein vähemmän. Tukijatkin voivat olla halukkaampia tarjoamaan tukensa kesällä, koska heidän rahansa ja huomionsa eivät ole vielä venyneet liian ohueksi.

 

2. Kerää rahaa minimaalisella työmäärällä

TueTiimiä.fi on täysin digitaalinen tapa tehdä varainhankinta, ja siksi se on myös kätevin ja helpoin tapa kerätä rahaa minimaalisella työmäärällä. Tiimi voi keskittyä kesälomailuun samalla kun varainhankinta jatkuu saumattomasti!

Kun tukijat tekevät tilauksensa TueTiimiä.fi verkkokaupassa, me hoidamme tilausten käsittelyn, pakkaamisen, toimituksen ja ystävällisen asiakaspalvelun. 

Tiimin ei tarvitse käyttää aikaa siihen, että yrittää keksiä varainhankinta-ideoita tai päättää, mitä tuotteita halutaan myydä. Laajasta 500 tuotteen valikoimastamme kaikki tutut ja ystävät varmasti löytävät jotain mieleistä ostettavaa.

Voisit tänä kesänä loikoilla rannalla tai kotisohvalla samalla kuin keräät rahaa hyvää tarkoitusta varten.

 

Poika läppäri sylissä hymyilee onnistumistaan. TueTiimiä.fi varainhankinta tarjoaa nuorille onnistumisen kokemuksia ja nostaa nuorten itseluottamusta.


3. Tarjoa nuorille onnistumisen kokemuksia

Varainhankinnalla voidaan innostaa nuoria ja antaa heille mahdollisuuden saavuttaa yhdessä kesän aikana jotain, josta he kaikki yhdessä hyötyvät myöhemmin. 

TueTiimiä.fi antaa nuorille enemmän itsenäisyyttä ja vastuuta omasta myynnistään, ja eikä kaikki vastuu ei enää lankea opettajien ja vanhempien harteille. 

Onnistumisen kokemukset vahvistavat nuoren itseluottamusta, motivaatiota ja halua osallistua tulevaisuudessa. Nuoret voivat myös oppia varainkeruun kautta arvokkaita taitoja, kuten ajanhallintataitoja, aktiivisuutta, yrittäjyystaitoja, ja voi myös lisätä auttamisen halua ja luokan tiimihenkeä, sekä vahvistaa nuorten itsenäistä työetiikkaa.

On voimaannuttavaa saada nähdä, miten oma aktiivinen osallistuminen näkyy konkreettisesti tiimisivun reaaliaikaisessa laskurin nousussa ja tukijoiden lähettämistä terveisissä.

Kesän varainhankinta on hauska ja osallistava kesäprojekti, josta hyötyy koko tiimi!

 

4. Helpota tulevan vuoden työmäärää

Lukuvuosi voi olla vaativa sekä opiskelijoille että opettajille, täynnä tiukkoja aikatauluja ja erilaisia vastuita. Varainhankinta jää helposti varjoon muiden sitoumusten keskellä, mikä tekee joukkueen tai luokan rahan keräämisestä haastavaa. 

Kun olette kokeilleet TueTiimiä.fi-varainhankintaa kesällä ja tehneet sen tavaksi, on helppoa jatkaa varainhankintaa osana tavallista arkea kun koulut alkaa taas syksyllä.

 

5. Et menetä mitään kokeilemalla varainhankintaa kesällä TueTiimiä.fi:ssä

Jos tiimillä on ollut vaikeuksia toteuttaa varainhankintaa ennen, mutta ette ole koskaan ajatelleet tehdä sitä kesälomalla, kokeilkaa kerätä rahaa luokalle tai joukkueelle kesällä ja katsokaa, mitä tapahtuu!

TueTiimiä.fi on täysin ilmainen, rekisteröityminen kestää vain muutaman minuutin, ja voit aloittaa myynnin heti sen jälkeen.

Varainhankinta TueTiimiä.fi:n kautta on niin helppoa ja riskitöntä, ettei sen kokeileminen vie läheskään yhtä paljon aikaa, turhaa vaivaa tai energiaa kuin varainkeruu perinteisesti vie. TueTiimiä.fi-varainhankinta mahdollistaa rahan keräämisen spontaanisti, mistä ja milloin vaan. 

Joten ottakaa kaikki ilo irti ja kokeilkaa tehdä varainhankinta kesällä!

Toimisiko kesävarainhankinta teidän tiimille?

 

Näin aloitat Suomen helpoimman varainhankinnan!

 

Meillä on nyt myös upeita kesädiilejä, jotka ovat helppo tapa kannustaa tuttuja ja ystäviä tukemaan varainhankintakampanjaasi säästämällä aikaa ja rahaa!

Tsekkaa täältä kesän 2023 kesädiilit.

 

Iloista kesää ja onnea kesävarainhankintaan! ☀️

 

Kesäinen auringonkukka aurinkolasit päässä. TueTiimiä.fi - Suomen helpoin varainhankinta