Rahaa joukkueelle ympäri vuoden

3.6.2023

Kyllä! Kerää rahaa joukkueelle ympäri vuoden ottamalla joukkueen varainhankinnan osaksi arkea.

TueTiimiä.fi ei ole pelkästään helppo tapa kerätä varoja. Digitaalinen varainhankinta mahdollistaa sen, että kampanjaa voi jatkaa ympäri vuoden ilman perinteisen varainhankinnan työmäärää.

Eikä se ole helppoa vain joukkueelle ja seuralle. Kaikki hyötyvät, kun tukitilauksia voi tehdä milloin itselle parhaiten sopii.

 

Kerää rahaa joukkueelle 365 päivää vuodessa

Mietitkö, miten kerätä rahaa joukkueelle? TueTiimiä.fi on ehdottomasti helpoin tapa tehdä joukkueen varainhankinta!

Suosittelemme kaikille suomalaisille tiimeille ilmaisen käyttäjätilin luomista. Tilin luominen on nopeaa ja helppoa, mutta rahan kerääminen on vielä helpompaa. Ja mikä parasta, sitä voi tehdä mistä ja milloin vaan, ympäri vuoden!

Tukijat voivat tehdä tilauksia lukukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Verkkokaupasta kerran tilannut vanhempi, ystävä, tuttu tai sukulainen tekee mielellään uusia tilauksia ajan mittaan. Kiinnostavia ja tarpeellisia tuotteita on mukava tilata!

Verkkokaupassa on yli 500 tuotetta, joten enää ei edes tarvitse miettiä joukkueelle myytävää. Joukkueen varainhankinta sujuu sulavasti ja vaivattomasti, kun tukijat itse tilaavat tuotteet, ja me toimitamme ne heille suoraan kotiin.

Tiesitkö, että tukijat rakastavat palveluamme? Huikeat  97,8% tukijoista antaa tukensa jatkossakin mielummin juuri verkosta tilaamalla. Vau!

Kerää rahaa joukkueelle Suomen helpoimmalla varainhankintapalvelulla!

Aloita varainhankinta!